22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο @evleaks (Evan Blass) δίνει συνέντευξη on camera στο BBC TV

    O πιο διάσημος leaker φωτογραφιών και specs σχετικά με επερχόμενα μοντέλα κινητών, tablets κ.ά. μπορεί να δήλωσε πριν λίγο καιρό ότι παραιτείται από τις διαρροές, τώρα ωστόσο αποκαλύπτεται on camera σε συνέντευξή του στο BBC TV. Ιδού, λοιπόν, ο @evleaks.

    Evan Blass

    Ο Evan Blass, ο οποίος είναι γνωστό ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, είχε εγκαταλείψει για το λόγο αυτό πριν χρόνια τη δουλειά του ως δημοσιογράφος σε μέσα όπως το Engadget και το PocketNow, και το τελευταίο διάστημα είχε ως full-time job τις διαρροές στον twitter λογαριασμό αλλά και το site του. Όπως λέει, πάντως, δεν έβγαλε πολλά χρήματα από τα leaks του, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζει αν αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να σταματήσει τις διαρροές.

    Σε κάθε περίπτωση, η συνέντευξή του έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, τόσο γιατί μας γνωρίζει τον άνθρωπο που, εδώ και χρόνια, μας έχει απασχολήσει πολύ με τις διαρροές του για κάποιες από τις σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες της αγοράς, όσο και γιατί μας μεταφέρει τις απόψεις του σχετικά με διάφορα θέματα. Εντύπωση προκαλεί η παραδοχή του ότι εταιρείες ήρθαν πολλές φορές σε επαφή μαζί του για να του δώσουν πληροφορίες σχετικά με νέες συσκευές, ενώ φυσικά και δε… δυσανασχετούσαν για τα leaks (ίσα-ίσα, που, σε αρκετές περιπτώσεις, τα θεωρούσαν ένα… extra κανάλι marketing για τα νέα τους προϊόντα).

    O Evan Blass μιλάει και για τα επερχόμενα iPhone 6, επιβεβαιώνοντας τη διάθεση δύο μοντέλων στις 4,7 και τις 5,5 ίντσες, ενώ σημειώνει ότι δε θα πρέπει να μας προκαλούν έκπληξη τα τόσα leaks από parts των προϊόντων της Apple, δεδομένου ότι οι πλειοψηφία των εργαζομένων στις μονάδες παραγωγής της εταιρείας πληρώνονται πολύ λίγο και έτσι είναι εύκολο γι’ αυτούς να διαρρεύσουν πληροφορίες σε όσους είναι πρόθυμοι να τους πληρώσουν.

    Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του @evleaks στο BBC TV, το οποίο τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στη Philadelphia, εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles