18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Expendables 3: Chan, Cage, Snipes και οι πιθανοί νέοι “Αναλώσιμοι”

    Με την τεράστια επιτυχία των δύο πρώτων ταινιών, ο Sylvester Stallone δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να σταματήσει και μάλιστα έχει βάλει ως στόχο να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους star να συμμετέχουν στη σειρά. Μάλιστα τον Αύγουστο, o παραγωγός των ταινιών Avi Lerner, είχε δημιουργήσει μια wish-list, η οποία συμπεριλάμβανε ονόματα ηθοποιών που θα ήθελε να συμμετάσχουν στη τρίτη ταινία. Κάποια από αυτά τα ονόματα ήταν ο Harrison Ford, Clint Eastwood, Wesley Snipes και Nicolas Cage.

    ex1

    Ο Stallone λοιπόν, έχοντας καλέσει σχεδόν όλους τους star περιπετειών ηλικίας 50 ετών και άνω, μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να πείσει αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα στο τρίτο μέρος των “Αναλώσιμων”, στην παρέα του Stallone θα βρίσκεται ο θρύλος των πολεμικών τεχνών Jackie Chan και ο Mickey Rourke, o οποίος επιστρέφει στον ρόλο του Tool έπειτα από την απουσία του στο δεύτερο μέρος. Επίσης, από τη wish-list που προαναφέρθηκε, θα συμμετέχει τελικά ο Snipes, ενώ ο Cage βρίσκεται κοντά στο να συμφωνήσει.

    expendables-3-cage-chan-snipes

    Πέρα από αυτά τα ονόματα, φήμες που δημιουργηθήκαν μέσω Twitter από τον ίδιο τον Stallone, θέλουν τους Steven Siegal, Milla Jovovich να συμπληρώνουν την ομάδα, ενώ ο Mel Gibson ακούγεται πως θα παίξει τον κακό της παρέας. Σίγουρα ο συνδυασμός των παλιών μελών και των νέων, όσοι και να είναι αυτοί, θα δώσουν νέο χρώμα στο “Expendables”. Στις 15 Αυγούστου 2014 που θα γίνει η προβολή της παραγωγής, προβλέπεται να γίνει κυριολεκτικά χαμός.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles