21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Expendables 4 θα ξεκινήσει γυρίσματα το 2016

    To Hollywood δεν θα λοξοκοιτάζει από εδώ και πέρα προς την αγορά της Κίνας, αλλά θα γυρίζει ολόκληρο το κεφάλι προς τα εκεί όπως το κοριτσάκι στον Εξορκιστή. Εκεί λοιπόν που είχε ακουστεί πως το The Expendables θα προχωρούσε ως tv series χωρίς να υπάρχει κάτι νεότερο για ένα ακόμα φιλμ, τελικά τα πολλά “τούβλα” από την Ασία έγειραν την ζυγαριά και το No. 4 πήρε το πράσινο φως!

    expendables-4

    Το Νο.3 έβγαλε σχεδόν τα μισά από τα λεφτά του στο box office από τους κινηματογράφους της Κίνας, συγκεντρώνοντας πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια από τα συνολικά 200. Αυτός ήταν και ο λόγος που το στούντιο Nu Image / Millennium πήρε την απόφαση να προχωρήσει και σε τέταρτη προσθήκη στο franchise που αναμένεται το 2017.
    Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2016 κάτι που προφανώς θα έκανε χαρούμενη ολόκληρη την ασιατική χώρα και όχι μόνο. Προς το παρόν δεν γνωρίζει κανείς ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης και φυσικά ποιοι από τους σταρ θα επιστρέψουν για μία ακόμα action βόλτα, ωστόσο εκεί που στην αρχή ακούστηκε πως ίσως και να μην είναι και τόσο λαμπερό το φιλμ και να λείπουν πολλά πρώτα ονόματα, ήρθε μία πληροφορία από το Variety που λέει πως το Expendables 4 θα είναι το μεγαλύτερο φιλμ με budget που θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles