14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Exynos 8890 είναι chipset-οδοστρωτήρας, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ στο AnTuTu!

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουμε έναν πραγματικό χαμό από νέα chipsets, τα οποία αναμένεται να βρεθούν στο εσωτερικό των μελλοντικών ναυαρχίδων που θα κλέψουν την παράσταση την επόμενη χρονιά. Τα φώτα βέβαια πέφτουν πάνω στο high-end Exynos 8890 της Samsung, ένα chipset που ήδη γνωρίζουμε ότι θα βρίσκεται στο Galaxy S7. Αν και έχουμε καταλάβει ότι το Exynos 8890 θα αποτελεί μία πραγματικά πανίσχυρη πρόταση, ένα νέο test που εμφανίστηκε στο AnTuTu όχι μόνο επιβεβαιώνει την ισχύ του, αλλά παράλληλα φανερώνει ότι το Exynos 8890 είναι ένα chipset που διαλύει τον ανταγωνισμό!

    Samsung Exynos 8890

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μία άγνωστη συσκευή (model number: SM-G9300) που έκανε την εμφάνιση της στη λίστα του γνωστού benchmarking utilitiy (εικάζουμε ότι επρόκειτο μάλλον για μία prototype version  του S7), το score που έπιασε (κρατηθείτε…) ανήλθε στους 103.692 πόντους! Εάν αναλογιστείτε ότι το Kirin 950 της Huawei έπιασε κοντά στα 70.000 points, τότε μπορείτε να φανταστείτε ότι το Exynos 8890 δεν αποκλείεται να αποτελέσει το πιο γρήγορο mobile chipset που έχει εμφανιστεί ποτέ! Αν και δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε ότι το συγκεκριμένο test είναι πραγματικό, ωστόσο δεν μένει και πολύς καιρός ακόμη μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του Galaxy S7, οπότε λογικά στα τέλη Φεβρουαρίου θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις πραγματικές δυνατότητες του Exynos 8890.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles