15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Face Metrics Pro HD: Η ελληνική εφαρμογή για iPad που σε βοηθάει να αναδείξεις τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου

    Το Face Metrics Pro HD αποτελεί μία ελληνική προσπάθεια του γνωστού κομμωτή και προσωπολόγου Θοδωρή Οικονομάκη.


    Πρόκειται για μία εφαρμογή που είναι δωρεάν διαθέσιμη για iPad και φιλοδοξεί να μας βοηθήσει να αναδείξουμε τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά μας, αλλά και να κρύβουμε κάθε ατέλεια του προσώπου μας.

    Κανείς δε γεννιέται τέλειος… Είναι όμως στο χέρι μας να εντοπίσουμε τα… καλύτερα σημεία μας και να τα αναδείξουμε, κρύβοντας ταυτόχρονα και κάποιες μικρές ατέλειες που ενδεχομένως έχουμε.

    Το Face Metric Pro HD για iPad είναι μία μοναδική στον κόσμο εφαρμογή, που απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, κάνοντας, στην ουσία, μία ανάλυση προσωπολογίας σε κάθε έναν ξεχωριστά. Έτσι, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το πρόσωπό σας, ώστε να διορθώσετε πράγματα στο στιλ, το κούρεμά σας, το μακιγιάζ ή τα γυαλιά που επιλέγετε.

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη προς το παρόν στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, ενώ σύντομα ετοιμάζεται έκδοση και σε άλλες γλώσσες, όπως και iPhone version.


    Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από εδώ, ώστε να εκμεταλλευτείτε τα βασικά της αποτελέσματα, αλλά και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook. Αν, όμως, επιθυμείτε μία πλήρη ανάλυση, μπορείτε και να την αγοράσετε.

    Δείτε και ένα video της εφαρμογής

    Πηγή: Xblog

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles