15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook κυκλοφορεί Android Lite έκδοση με μέγεθος μόλις… 252 kb!

    Η Facebook εφαρμογή την οποία γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε στα Android smartphones μας, είναι μεγάλη σε μέγεθος και «βαριά» στη χρήση, απαιτώντας μία καλή συσκευή για λειτουργία χωρίς προβλήματα. Τέτοιες συσκευές, όμως, δε συναντά κανείς εύκολα σε αναπτυσσόμενες χώρες, όπου το Facebook προσπαθεί μέσω του internet.org να συνδέσει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στο διαδίκτυο.

    Facebook Lite Android app

    Τη λύση στο πρόβλημα αυτό φαίνεται πως ήρθε να λύσει μία νέα Android εφαρμογή με ονομασία Facebook Lite. Η συγκεκριμένη εφαρμογή απαιτεί μόλις 252 kb για την εγκατάσταση στη συσκευή, φορτώνει πολύ πιο γρήγορα από την κανονική έκδοση του Facebook, διαθέτει μονάχα τις βασικές λειτουργίες του Κοινωνικού Δικτύου, και τέλος, είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί άψογα με χαμηλές συνδέσεις ίντερνετ και να αξιοποιεί τα δεδομένα πιο αποδοτικά.

    Ήδη, η Lite έκδοση του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου ξεκίνησε να δοκιμάζεται στις Μπαγκλαντές, Νεπάλ, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Σουδάν, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ και Ζιμπάμπουε, με τις εγκαταστάσεις να έχουν ξεπεράσει τις 10.000 και τις πρώτες δοκιμές να έχουν θετική βαθμολογία (4,6) στο Google Play.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles