17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook λανσάρει τις βίντεο διαφημίσεις με αυτόματη αναπαραγωγή!

    Το Δεκέμβριο του 2013, το Facebook ξεκίνησε να δοκιμάζει την προβολή βίντεο διαφημίσεων με αυτόματη αναπαραγωγή στην αρχική σελίδα μερικών χρηστών με κινητές συσκευές. Μετά από λίγους μήνες, μαθαίνουμε πως η προβολή βίντεο διαφημίσεων διάρκειας 15 δευτερολέπτων με αυτόματη αναπαραγωγή, αναμένεται να γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το Facebook από κινητές συσκευές, μέσα στους επόμενους μήνες.

    facebook auto play video ads

    Οι διαφημίσεις αυτές θα ξεκινούν αυτόματα την αναπαραγωγή χωρίς ήχο, μόλις ο χρήστης φτάσει σε αυτές στην αρχική σελίδα του μέσω μιας κινητής συσκευής. Με πάτημα στο βίντεο, αυτό θα αναπαράγεται σε πλήρη οθόνη με ήχο και στο τέλος θα εμφανίζονται κάποιες ακόμη βίντεο διαφημίσεις για επιλογή.

    Ο τρόπος αγοράς και μέτρησης στατιστικών των βίντεο διαφημίσεων, είναι παρόμοιος με τον αντίστοιχο τρόπο των διαφημίσεων στην τηλεόραση, δηλαδή η αγορά γίνεται με βάση των Gross Rating Points, ώστε η διαφήμιση να έχει απήχηση ένα συγκεκριμένο αριθμό χρηστών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η μέτρηση αποτελεσμάτων γίνεται με τη βοήθεια των Nielsen Online Campaign Ratings.

    Τέλος, το Facebook συνεργάζεται επίσης και με την Ace Metrix, ώστε να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα των βίντεο διαφημίσεων πριν την εμφάνιση τους στην αρχική σελίδα των χρηστών.

    Για τον τρόπο λειτουργίας των βίντεο διαφημίσεων, δείτε το βίντεο στο σύνδεσμο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles