18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Facebook: Νέα επιλογή «Browse» για όσους έχουν το Graph Search

    Θα πρέπει να γνωρίζετε πως εδώ και κάποιο καιρό, η ελληνική με την αμερικάνικη έκδοση του Facebook έχουν μεγάλη διαφορά. Πρώτη και κύρια, η νέα αναζήτηση, το Graph Search, το οποίο διαμορφώνει και την εμφάνιση του μενού. Είναι πιθανό αν είχατε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, να το έχετε αυτή τη στιγμή, απλά να χρειάζεται να ορίσετε τη γλώσσα English (US) για να εμφανιστεί.

    Facebook Graph Search Browse

    Η νέα αναζήτηση έχει απεριόριστες δυνατότητες, κυριολεκτικά μπορεί κανείς να αναζητήσει τα πάντα, με πολλούς συνδυασμούς. Για να βοηθήσει το Facebook τους χρήστες με την εξοικείωση του Graph Search, εμφάνισε μία νέα επιλογή στο μενού της Αρχικής Σελίδας, το «Browse». Πατώντας το Browse, το οποίο οδηγεί στο σύνδεσμο facebook.com/discover-something-new, εμφανίζεται μία τυχαία αναζήτηση στο Graph Search.

    Προσωπικά, πάτησα την επιλογή τρεις φορές και μου εμφανίστηκαν οι εξής αναζητήσεις:

    • Countries my friends visited (Χώρες τις οποίες επισκέφθηκαν οι φίλοι μου)
    • Members of the T.E.I. of Athens class of 2016 who are not my friends (Μέλη του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, της τάξης του 2006, οι οποίοι δεν είναι φίλοι μου)
    • People who are not my friends and went to 1st high school of Perama (Άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι φίλοι μου και πήγαν στο 1ο Λύκειο Περάματος)

    Όπως θα καταλάβατε, τα αποτελέσματα αυτά είναι προσωπικά και αφορούν πληροφορίες τις οποίες έχω εισάγει εγώ στο λογαριασμό μου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles