19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επόμενη αλλαγή εμφάνισης για το Facebook οι σελίδες εκδηλώσεων!

    Μεγάλη φόρα έχει πάρει το Facebook αυτή την περίοδο και αλλάζει εμφάνιση σε ό,τι θεωρούμε εδώ και αρκετό καιρό ως γνωστό. Ξεκίνησε με την αρχική σελίδα, συνέχισε με τις σελίδες επιχειρήσεων και τώρα σειρά παίρνουν οι σελίδες εκδηλώσεων (events).

    facebook new event pages

    Όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω εικόνα της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η εικόνα εξώφυλλο φαίνεται πως έχει λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με πριν και επίσης ενσωματώνει στο κάτω μέρος της την ημερομηνία της εκδήλωσης και τον τίτλο της. Επίσης, υπάρχουν αλλαγές και στη διάταξη, αφού πλέον στα αριστερά βρίσκονται οι πληροφορίες της εκδήλωσης και οι δημοσιεύσεις της και στα δεξιά το πλαίσιο με τους χρήστες οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή ή προσκλήθηκαν, καθώς και το πλαίσιο για πρόσκληση νέων χρηστών.

    Τέλος, τόσο το γκρι φόντο της σελίδας της εκδήλωσης, όσο και η μορφή καρτών, είναι αλλαγές τις οποίες συναντήσαμε και στη νέα εμφάνιση της αρχικής σελίδας του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου. Όπως και το λιτό μενού πάνω αριστερά. Αν και εγώ ακόμη δεν έχω αποκτήσει τη νέα αρχική σελίδα, οι σελίδες των εκδηλώσεων έχουν υιοθετήσει τα νέα χαρακτηριστικά.

    Είναι η νέα εμφάνιση των Facebook εκδηλώσεων διαθέσιμη σε εσάς;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles