21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το Dislike button στο Facebook… WTF?!

    Έρχεται το Dislike button στο Facebook… WTF?! (ουπς, ας προσέχουμε τι γράφουμε). Στο θέμα μας: “Dislike” button στο Facebook. Το διαβάσαμε. Περιμέναμε λίγη ώρα ίσα μέχρι να τσεκάρουμε στο ημερολόγιο ότι δεν είναι Πρωταπριλιά. Περιμέναμε κι άλλη λίγη ώρα μήπως μας τρολάρουν αλύπητα. Μας πήρε ο ύπνος, ξυπνήσαμε και ακόμη δεν έχει διαψευστεί. Τελικά ισχύει ότι το δήλωσε ο ίδιος ο Mark Zuckerberg.

    facebook-dislike

    Δηλαδή λοιπόν; Από αύριο θα αρχίσουμε να αποδοκιμάζουμε με θέρμη ότι δε μας αρέσει στο Facebook. Όχι ακριβώς, αλλά το πρώτο βήμα στη μεγαλύτερη επιθυμία εκατομμυρίων fans του δημιουργήματος του Zuck γίνεται… Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια σε ένα Q & A που πραγματοποιήθηκε ο δημιουργός του Facebook αναφέρθηκε σε μία “special day” σαν τη χθεσινή κι αυτό γιατί είναι η μέρα που μπορεί να πει ότι εργάζονται πάνω σε μία επιλογή “Dislike” (κάτι που το κοινό τους ζητούσε όσα χρόνια σχεδόν υπάρχει και το Like) και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να ξεκινήσουν τις δοκιμές πάνω σε αυτό. Συμπλήρωσε πάντως ότι τόσο καιρό έχουν αποφύγει να το χρησιμοποιήσουν για να αποφύγουν να γίνουν κάτι σαν το Reddit, ενθαρρύνοντας επιδοκιμασίες και αποδοκιμασίες. 

    Δείτε το video με τις ακριβείς δηλώσεις του Mark Zuckerberg για το “Dislike” button στο Facebook

    Και τώρα τι θα γίνει; Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ακριβώς τι και πώς και με ποιον τρόπο θα φτάσει το Dislike στο Facebook. Νέο button δίπλα στο Like; Κάποιο άλλο εύρημα; Έτσι κι αλλιώς το πιο πολυσυζητημένο θέμα της ημέρας στα social media (στη χώρα μας μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Eurobasket) είναι αυτό, και ο καθένας μας, όσο προλαβαίνει, μπορεί να εκφράσει γνώμη. Θέλουμε τελικά Dislike επιλογή στο Facebook ή να το μετανιώσουν που το σκέφτονται και να το πάρουν πίσω;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles