24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook ζητά από τους εργαζομένους του να αφήσουν τα… iPhone και να χρησιμοποιήσουν Android

    Στο Facebook προσπαθούν να βελτιώσουν την Android εφαρμογή τους και στο πλαίσιο αυτό φαίνεται ότι καταφεύγουν σε… δραστικά μέτρα. Έτσι, φαίνεται ότι αυτή την περίοδο υπάρχουν παραινέσεις στους εργαζομένους να αφήσουν τα… iPhone στο σπίτι και να χρησιμοποιήσουν Android κινητά, ώστε να εξοικειωθούν περισσότερο μ’ αυτά.

    Την αποκάλυψη έκανε το Business Insider, σημειώνοντας ότι έχει ως πηγή πρώην εργαζομένους στο Facebook, καθώς και άτομα που γνωρίζουν καλά τα εσωτερικά της έδρας της εταιρείας στο Menlo Park.

    Από το Facebook, από την πλευρά τους, δε φαίνεται να διαψεύδουν την είδηση, αναφέροντας ότι “για να δοκιμάζουν τα προϊόντα που έχουν για φορητές συσκευές οι εργαζόμενοί τους θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένα μοντέλα ώστε να πραγματοποιούν δοκιμές σε διαφορετικές πλατφόρμες” ενώ “συχνά υπενθυμίζουν στους εργαζομένους να αλλάζουν από Android σε iPhone ή από iPhone σε Android”.

    Η “στρατηγική” του Facebook αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, αμέσως μετά από ένα σημαντικό update στην iPhone και iPad εφαρμογή του, η οποία αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα. Update είχαμε τις προηγούμενες ημέρες και στην Android εφαρμογή, χωρίς όμως οι ενημερώσεις να είναι τόσο σημαντικές όπως αναγνώρισε και ο ίδιος ο Mark Zuckerberg.

    Πληροφορίες για το πότε το Facebook θα δώσει στη δημοσιότητα μία σημαντικά βελτιωμένη έκδοση της Android εφαρμογής του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, πάντως, πιθανότατα, οι υπάλληλοι του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται αυτή τη στιγμή πάνω από τις… Android συσκευές τους πραγματοποιώντας δοκιμές…

    Πηγή: Los Angeles Times

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles