18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Facebook: Δωρεάν ή με έκπτωση chat μέσω των κινητών συσκευών, όχι όμως και στην Ελλάδα @MWC 2013

    Η πρόσβαση στο Facebook μέσω της mobile έκδοσης ή των εφαρμογών του για smartphones και tablets, είναι δωρεάν με WiFi σύνδεση. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω των διαφόρων τηλεπικοινωνιακών παρόχων, αντιμετωπίζουμε διάφορες χρεώσεις.

    Το Facebook θέλει να βάλει τέλος στις χρεώσεις αυτές, παρέχοντας δωρεάν ή έστω με εκπτώσεις τις υπηρεσίες chat (ή messaging) στις κινητές συσκευές, όπως ανακοίνωσε σήμερα στο MWC 2013. Για να το καταφέρει αυτό, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ήρθε σε επαφή με 18 τηλ. παρόχους σε 14 χώρες, οι οποίοι είναι οι εξής: TMN στην Πορτογαλία, Three στην Ιρλανδία, Airtel και Reliance στην Ινδία, Vivacom στη Βουλγαρία, Backcell στο Αζερμπαϊτζάν, Indosat, Smartfren, AXIS και XL Axiata στην Ινδονησία, SMART στις Φιλιππίνες, DiGi στη Μαλαισία, DTAC στην Ταϊλάνδη, Viva στο Μπαχρέιν, STC στη Σαουδική Αραβία, Oi στη Βραζιλία, Etisalat στην Αίγυπτο και Tre στην Ιταλία.

    Με λύπη διαπιστώνουμε πως κανένας τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα δε βρίσκεται στη λίστα που εξέδωσε το Facebook, κι έτσι οι Έλληνες χρήστες θα συνεχίσουν να κάνουν chat με τις υπάρχουσες χρεώσεις. Εν τω μεταξύ, όλοι οι χρήστες των παραπάνω παρόχων θα απολαμβάνουν δωρεάν ή με λιγότερη χρέωση το chat στο Facebook, το οποίο είναι προσβάσιμο σε πάνω από 6.000 κινητά τηλέφωνα, μέσω των Facebook Messenger, Facebook for iOS and Android, Facebook for Every Phone και m.facebook.com.

    Πηγή: Facebook

    Facebook Messenger, Facebook for iOS and Android, Facebook for Every Phone, m.facebook.com

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles