20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Instant Articles στο Facebook. Περιεχόμενο από ειδησεογραφικά sites απευθείας στο News Feed σας

    Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι το Facebook θα συνεργαστεί με κορυφαίους δημοσιογραφικούς οργανισμούς ώστε να φέρει ειδησεογραφικό περιεχόμενο μέσα στο News Feed μας. Και αυτό ξεκινά με την πρεμιέρα του Instant Articles, που φέρνει νέα και ειδήσεις στις φορητές μας συσκευές, χωρίς να εγκαταλείψουμε το περιβάλλον του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

    facebook-instant-articles-01

    Tα Instant Articles κάνουν έως και 10 φορές ταχύτερη την πλοήγηση σε σύγκριση με τα standard mobile web articles, καθώς ο χρήστης δε χρειάζεται να βγει από το Facebook για να τα διαβάσει.

    facebook-instant-articles-02

    Το νέο περιβάλλον, μαζί με την ταχύτατη πλοήγηση, προσφέρει και interactive χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους εκδότες να παρουσιάσουν “ζωντανές” ιστορίες (όπως high-resolution φωτογραφίες στις οποίες μπορείτε να κάνετε zoom, auto-play videos, interactive maps, audio-captions, ακόμη και like και comment σε ξεχωριστά σημεία ενός άρθρου).

    facebook-instant-articles-03

    Σε πρώτη φάση, το Facebook συνεργάζεται με εννέα κορυφαίους οργανισμούς στα Instant Articles (The New York Times, National Geographic, BuzzFeed, NBC, The Atlantic, The Guardian, BBC News, Spiegel και Bild).

    facebook-instant-articles-05

    Να σημειώσουμε ότι θα είναι διαθέσιμα, προς το παρόν, μόνο για το Facebook for iPhone, ενώ στους επόμενους μήνες και για άλλες πλατφόρμες όσο το Facebook συνεχίζει να εργάζεται για τη βελτίωση της νέας υπηρεσίας.

    facebook-instant-articles-04

    Δείτε περισσότερα στο instantarticles.fb.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles