18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τώρα θα μπορείς να μοιράζεσαι και βίντεο 15 δευτερολέπτων στο Instagram

    Να που επιβεβαιώνονται οι φήμες για το Instagram. Όπως ανακοίνωσε σήμερα το Facebook, θα μπορείτε μέσω του Instagram, να καταγράφετε και να «ποστάρετε» βίντεο 15 δευτερολέπτων σε όλους τους Instagram φίλους σας. Χωρίς να αλλάζει τίποτα ιδιαίτερο στην εφαρμογή του Instagram όπως την γνωρίζετε, θα δείτε πως προστίθεται ένα εικονίδιο βιντεοκάμερας.

    da421437-fcfc-4cde-9a05-7cd549136a8f

    Η λειτουργία του video για το Instagram μοιάζει αρκετά με το Vine, εκτός από την διάρκεια των βίντεο αλλά και ένα σωρό από άλλες λειτουργίες που θα σας φανούν τρομερά χρήσιμες. Όπως την δυνατότητα να σβήσετε ένα μέρος του κλιπ που κάνετε λήψη, αν δεν σας αρέσει. Αλλά και ένα κατ’ εξοχήν χαρακτηριστικό του Instagram: τα φίλτρα.

    6552cf50-7945-4bae-8c7d-45864462fcfe

    13 νέα φίλτρα έχουν δημιουργηθεί από το Instagram για να δώσουν περισσότερο χαρακτήρα στα νέα 15 δευτερολέπτων βίντεο που θα γεμίσουν το stream σας στην εφαρμογή.

    8e837844-9035-4b25-8653-9eed5b60adc4

    Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς εκείνο το καρέ που θέλετε να φαίνεται σαν «εξώφυλλο» στο βίντεο που θα ποστάρετε στο Instagram feed σας και όχι κάποιο τυχαίο. Το ίδιο βίντεο που θα κάνετε λήψη μέσω Instagram, όπως και τις φωτογραφίες, θα μπορείτε να το μοιραστείτε τα κοινωνικά δίκτυα που εσείς θα επιλέξετε. Επίσης, κάτι που θα δείτε διαφορετικό από το Vine είναι πως, μπορεί να γίνεται αυτόματα η αναπαραγωγή ενός βίντεο που θα δείτε στο Instagram, από κάποιον φίλο σας, αλλά δεν θα το δείτε να επαναλαμβάνεται συνέχεια. Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Instagram, Kevin Systrom, το loop είναι ενοχλητικό και δεν τον αδικούμε. Στόχος τους, όπως ανέφερε, είναι να κάνουν τη διαδικασία ανάρτησης βίντεο γρήγορη, απλή και όμορφη.

    Το highlight της παρουσίασης (κρίνοντας από τα χειροκροτήματα) και, το χαρακτηριστικό εκείνο που θα σας κάνει να λατρέψετε το video sharing του Instagram, είναι το Cinema. Τι είναι αυτό; Με πολύ απλά λόγια, είναι η δυνατότητα σταθεροποίησης των λήψεών σας, ένα εργαλείο που βρίσκεται εδώ και χρόνια στα χέρια των επαγγελματιών κινηματογραφιστών. Έτσι, στα βίντεο των 15 δευτερολέπτων που θα αναρτάτε στο Instagram, δεν θα υπάρχουν πια «κουνημένες» σκηνές. Η εικόνα θα μπορεί να είναι σταθερή, καθαρή και ευχάριστη.

    a0d8951c-b414-43f8-a21c-63de78d5b4f5

    Το video sharing για το Instagram, ξεκινά να λανσάρεται αμέσως στις Instagram εφαρμογές για iOS και Android. (Ναι, για Windows Phone ή άλλα λειτουργικά, ούτε λόγος ακόμα).

    Δείτε και το βίντεο-παρουσίαση:

    Introducing Video on Instagram from Instagram on Vimeo.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles