18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Facebook Messenger αποκτά νέα κατάσταση αποστολής και ανάγνωσης μηνυμάτων

    Το Facebook Messenger αναμένεται σύντομα να αλλάξει σε Αμερική και Ευρώπη, υιοθετώντας νέο τρόπο προβολής της κατάστασης αποστολής και ανάγνωσης μηνυμάτων.

    Facebook Messenger messages read receipts

    Αυτή τη στιγμή, οι χρήστες στέλνουν μηνύματα γνωρίζοντας μονάχα πότε ο παραλήπτης διάβασε το μήνυμα τους. Σύντομα, οι χρήστες θα γνωρίζουν την κατάσταση αποστολής των μηνυμάτων τους, δηλαδή αν αυτό στάλθηκε, παραδόθηκε και διαβάστηκε. Τις ίδιες λειτουργίες διαθέτουν επίσης τα WhatsApp και Viber, με τους χρήστες πλέον να γνωρίζουν πότε οι παραλήπτες είναι online, αφού το μήνυμα τους θα αποκτά την ένδειξη «Παραδόθηκε».

    Facebook Messenger messages read receipts

    Μία ακόμη αλλαγή αφορά την κατάσταση ανάγνωσης των μηνυμάτων, αφού πλέον εικονίδια με τις φωτογραφίες προφίλ των παραληπτών θα αντικαταστήσουν το ξερό κείμενο. Σε περίπτωση ομαδικής συνομιλίας, οι χρήστες θα γνωρίζουν μέχρι ποιο σημείο έχει διαβάσει ο κάθε παραλήπτης.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stickered: Το νέο app για να προσθέτεις Facebook stickers στις φωτογραφίες σου!

    Οι προηγούμενες αλλαγές αναμένεται να προσδώσουν μεγαλύτερη ταχύτητα στο Facebook Messenger, τόσο στη χρήση της εφαρμογής, όσο και στις ενδείξεις αποστολής, παράδοσης και ανάγνωσης των μηνυμάτων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles