21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτά είναι τα νέα εντυπωσιακά HQ του Facebook στο Menlo Park (photos)

    Οι γίγαντες του Διαδικτύου και της Silicon Valley συνήθως “σφραγίζουν” την επιτυχία τους, κατασκευάζοντας νέες “μεγαλοπρεπείς” κεντρικές εγκαταστάσεις. Και το Facebook είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα εταιρείας-κολοσσού που μόλις μετακόμισε σε νέα headquarters στο Menlo Park, σχεδιασμένα από το “μάγο” της αρχιτεκτονικής, το “βετεράνο” πλέον Frank Gehry.

    Το νέο κτίριο στην ουσία είναι ένα… τεράστιο δωμάτιο (ο μεγαλύτερος “ανοικτός” όροφος στον κόσμο) το οποίο επιτρέπει σε χιλιάδες ανθρώπους να εργαστούν σε ένα επίπεδο, ενώ υπάρχουν και μικρότεροι χώροι για πιο… prive εργασία. Κατά τα άλλα, πρόκειται για μία τεράστια έκταση με ένα εντυπωσιακό roof-garden 36.000 τετραγωνικών μέτρων, με πάνω από 400 δέντρα, μονοπάτια για περίπατο κ.ά.

    new-facebook-building-menlo-park-mark-zuckerberg

    Ο ίδιος ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε χθες στη σελίδα του στο Facebook τη μετακόμιση στα νέα γραφεία, ανεβάζοντας και μία πανοραμική φωτό από τις εγκαταστάσεις, όπου ξεχωρίζει φυσικά η εντυπωσιακή οροφή.

    Λίγο πριν την επίσημη μετακόμιση, ωστόσο, το Facebook κάλεσε κάποιους “διάσημους” χρήστες του Instagram, ώστε να φωτογραφίσουν τα νέα γραφεία και να δημοσιεύσουν το υλικό στο κοινωνικό δίκτυο – που επίσης κατέχει το Facebook. Έτσι, πέρα από τη φωτό του ίδιου του Zuckerberg, έχουμε πολλές ακόμη “εσωτερικές” όψεις των νέων γραφείων στο Διαδίκτυο, κάποιες από τις οποίες ακολουθούν.

    facebook new hq instagram

    facebook new hq instagram2

    facebook new hq instagram3

    facebook new hq instagram4

    facebook new hq instagram5

    facebook new hq instagram6

    facebook new hq instagram7

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles