20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ήρθε το Save στο Facebook. Νέο bookmarking feature για να “σώζετε” δημοσιεύσεις που σας ενδιαφέρουν

    Εδώ και καιρό, οι περισσότεροι έχουμε παραδεχθεί πως στο News Feed μας στο Facebook υπάρχουν τρομερά βαρετές δημοσιεύσεις, που, παρ’ όλα τα hide, είναι τόσο πολλές που συνεχίζουν να παρεμβαίνουν στη ροή και να δυσκολεύουν την ανεύρεση ενός ενδιαφέροντος post από φίλους και σελίδες που παρακολουθούμε. Κι όταν το βρίσκουμε, ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο ότι έχουμε το χρόνο να το διαβάσουμε εκείνη τη στιγμή.

    Το να ξαναβρείς κάτι ενδιαφέρον μέσα σε φωτογραφίες από αστεία ζωάκια, αδιάφορα στάτους από την καθημερινότητα των Facebook friends σου και σέλφι με φόντο τα ελληνικά νησιά, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Γι’ αυτό, λοιπόν, το Facebook αποφάσισε πως το χαρακτηριστικό Save ήταν μία έλλειψη για την οποία έπρεπε να επανορθώσει. Και ιδού.

    Facebook Save

    Το Save feature θα είναι διαθέσιμο μέσα στις επόμενες ημέρες για όλους τους χρήστες web, iOS και Android του Facebook, επιτρέποντάς σας να “σώζετε” links καθώς και άλλο περιεχόμενο, στο οποίο θέλετε να ανατρέχετε οπότε έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Πέρα από links, μπορείτε να κάνετε save μέρη, μουσική, ταινίες και TV shows, για τα οποία υπάρχουν δημοσιεύσεις από τους φίλους σας. Όσο για το πού θα τα βρείτε στη συνέχεια, απ’ ό,τι φαίνεται θα δημιουργηθεί ένα ειδικό section στο sidebar της web version του Facebook, αλλά και στο More tab των mobile apps. Δε θα παρέχεται, ωστόσο, offline πρόσβαση στο Facebook Save, ούτε θα μπορείτε να κατηγοροποιείτε με κάποιο τρόπο ό,τι σώζετε.

    Παρ’ όλα αυτά, σαν νέο χαρακτηριστικό είναι καλοδεχούμενο και μπορείτε να το γνωρίσετε καλύτερα στο ακόλουθο video.

    Introducing Save on Facebook from Facebook on Vimeo.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles