25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Facebook Slideshow: κάντε τις φωτογραφίες σας βίντεο!

    Για ακόμα μεγαλύτερη παραμονή των χρηστών στη σελίδα του φαίνεται ότι διψάει το Facebook. Και τι μπορεί να μαγνητίσει πιο αποτελεσματικά τα βλέμματα των απανταχού μελών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, από ένα ωραίο βίντεο! Αυτά έβαλε κάτω ο αμερικανικός κολοσσός και αποφάσισε να δημιουργήσει το Slideshow: μια δυνατότητα που θα προσφέρει στους κατόχους συσκευών iOS την ευκαιρία να φτιάξουν ένα κλιπ με τις φωτογραφίες τους, να παίξουν με διάφορα θέματα (π.χ. νοσταλγικό, γενεθλίων, Bollywood κ.ά.) και να προσθέσουν σε αυτό και μουσική. Εδώ να πούμε ότι η Google διαθέτει εδώ και καιρό τον δικό της αυτόματο φωτογράφο-κινηματογραφιστή μέσω του Google Photos Assistant.

    facebook-slideshow-2

    Για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση των χρηστών του, το Facebook θα φτιάχνει αυτόματα τα βιντεάκια αυτά με βάση πέντε φωτογραφίες που ο χρήστης έχει τραβήξει μέσα στο τελευταίο 24ωρο. Αν ο ίδιος πάλι συναντήσει ένα Slideshow φίλου του στο NewsFeed, τότε μπορεί μέσω του Τry it, να δημιουργήσει το δικό του.

    facebook_slideshow

    Αρχικά το Facebook είχε παρουσιάσει το Slideshow στο πλαίσιο της εφαρμογής του Moments, η οποία πραγματοποιεί αναδρομή μέσα στο έτος και δημιουργεί σύντομα βιντεάκια με βάση τα shares των χρηστών. Διαχωρίζοντας όμως το Slideshow από το Moments τώρα, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθαρίζει ότι στόχος του πλέον είναι να γίνει ένας σταθμός βίντεο περιεχομένου.

    wersm-facebook-photo-album-slideshow-657x360

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles