16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επιτέλους! Το Facebook εξετάζει να αλλάξει τον πιο… “αδύναμο κρίκο” στο Timeline Profile

    Από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα το Timeline design στο Facebook, τόσο στα προσωπικά profiles, όσο και στα Pages, πολλοί ήταν εκείνοι που “μουρμούριζαν” ότι δεν τους ενθουσίαζε… Κάποιοι άλλοι, βέβαια, το θεώρησαν μία τρομερή βελτίωση για την “εμπειρία” τους στο δημοφιλές social network, αλλά και μία πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση της διαδικτυακής ζωής όλων μας.

    Σε κάθε περίπτωση, ένα από τα μεγαλύτερα “μειονεκτήματα” του Timeline profile αποδείχθηκε το ότι σ’ αυτό η σελίδα χωρίζεται στα δύο, έχοντας δημοσιεύσεις αριστερά και δεξιά. Αυτό μπερδεύει το μάτι και έχει προβληματίσει πολλούς, απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, απασχολεί και τους υπευθύνους του Facebook που σκέφτονται να το αλλάξουν.

    Έτσι, το site κοινωνικής δικτύωσης του Mark Zuckerberg έχει ξεκινήσει δοκιμές πάνω σε μία νέα έκδοση του Timeline profile, η οποία περιορίζει τον αριθμό των στηλών για τις δημοσιεύσεις σας από δύο σε μία.

    Στην πραγαματικότητα, συνολικά οι στήλες της σχεδίασης παραμένουν δύο, αλλά στην αριστερή (που θα καταλαμβάνει και περισσότερο χώρο στη σελίδα) θα εμφανίζονται όλες οι δημοσιεύσεις σας, ενώ στη δεξιά (που θα είναι στενότερη) ό,τι άλλο πρέπει να εμφανίζεται στο προφίλ σας, όπως τα boxes με τους φίλους σας, φωτογραφίες, μέρη που έχετε επισκεφθεί κ.ο.κ.

    Οι υπεύθυνοι του δημοφιλούς site “The Next Web”, που ειδικεύεται σε θέματα social media, επικοινώνησαν με τους υπευθύνους του Facebook, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι το νέο design του Timeline δοκιμάζεται σε μία μικρή μερίδα χρηστών, με στόχο, αν τα tests στεφθούν με επιτυχία, να ενσωματωθεί στο σύνολο των προφίλ. Εμείς το ελπίζουμε, καθώς η νέα σχεδίαση μάς φαίνεται πιο ξεκάθαρη, αφήστε που δε θα κινδυνεύουμε να πάθουμε τίποτα από τα συνεχή “στριψίματα” δεξιά και αριστερά του λαιμού μας, για να διαβάσουμε τις δημοσιεύσεις σε ένα προφίλ. Λίγο το έχετε;

    Πηγή: TNW

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles