24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς μπορεί το Facebook Timeline να γίνει καλύτερο; Δες το βίντεο.

    Facebook Timeline mockup

    Ο Joseph Ocenada, ένας τυχαίος πολίτης όπως ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του, σχεδίασε ένα δικό του design για το Facebook Timeline το οποίο αξίζει την προσοχή μας. Άλλωστε, δεν είναι λίγες και οι φήμες που κυκλοφορούν και οι οποίες θέλουν το Timeline να αλλάζει εμφάνιση και να υπάρχει μία στήλη για τις δημοσιεύσεις αντί για δύο.

    Ο Joseph Ocenada εντόπισε τρία κύρια προβλήματα στην τωρινή μορφή του Facebook Timeline. Αρχικά, οι δύο στήλες απαιτούν την κουραστική ανάγνωση αριστερά και δεξιά. Το μάτι βλέπει αρκετές φορές μέρος μιας δημοσίευσης την οποία έχει ξαναδεί προηγουμένως. Δεύτερο πρόβλημα είναι η σύγχυση που υπάρχει στο Timeline, το οποίο περιέχει υπερβολικό περιεχόμενο, από εφαρμογές έως φωτογραφίες, φίλους κλπ. Τρίτο και τελευταίο πρόβλημα, δεν υπάρχει εύκολη διαχείριση του Timeline και οι χρήστες δε χρησιμοποιούν αρκετά την επιλογή “Highlight” για τις δημοσιεύσεις τους.

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=9rGDzT-M8ro]
    Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε ένα mockup του Facebook Timeline, δηλαδή ένα πρωτότυπο design. Στο Timeline μένουν μονάχα οι δημοσιεύσεις, ένα νέο μενού προστίθεται με αναλυτικές επιλογές για το χρήστη και οι “Highlight” δημοσιεύσεις παίζουν πλέον σπουδαίο ρόλο όσον αφορά το παρελθόν. Πιστεύω πως η δουλειά και το όραμα του Joseph Ocenada για ένα καλύτερο Facebook Timeline αξίζει να φτάσουν ως τα μάτια του Mark Zuckerberg.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles