21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Fallout Anthology… Η επική συλλογή με τα Fallout games που είναι “όλα τα λεφτά”!

    Το Fallout franchise δε χωράει αμφιβολία ότι έχει γράψει τη δική του ιστορία στον κόσμο του gaming και σίγουρα στη μακρόχρονη πορεία του έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Η Bethesda λοιπόν για να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την σχέση που έχει αναπτύξει εδώ και καιρό με την gaming community ανακοίνωσε πρόσφατα στην QuakeCon, το Fallout Anthology, ένα limited edition boxed set αποκλειστικά για τα Windows PCs, στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλοι οι ιστορικοί τίτλοι της θρυλικής σειράς (καταλαβαίνετε σε πόσες ώρες gameplay μεταφράζεται αυτό)!

    Fallout Anthology 1

    Συγκεκριμένα, στο εν λόγω συλλεκτικό πακέτο οι φανατικοί φίλοι του μυθικού franchise θα μπορέσουν να βρουν το πρώτο και δεύτερο game της σειράς, το Fallout Tactics,το Fallout 3 Game of the Year Edition και το Fallout New Vegas: Ultimate Edition. Όλα τα λεφτά θα είναι το ίδιο το κουτί που θα «στεγάζει» του προαναφερθέντες τίτλους, καθώς θα αποτελεί το ομοίωμα μίας μίνι πυρηνικής βόμβας! Από τη συγκεκριμένη ανθολογία θα απουσιάζει το Fallout 4, καθώς θα βρίσκεται στην αγορά στις 10 Νοεμβρίου. Ωστόσο, οι εμπνευστές της εκπληκτικής αυτής ανθολογίας έχουν αφήσει ένα σημείο κενό, έτσι ώστε εάν το θελήσουν οι gamers να προσθέσουν το physical disk του παιχνιδιού αργότερα. Tο πακέτο Fallout Anthology θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου στην Ευρώπη και νομίζουμε ότι εάν ανήκετε στους fans του σύμπαντος του Fallout θα πρέπει να αγοράσετε την ανθολογία… «χτες»!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles