16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Fallout Shelter έρχεται σε Android-based συσκευές!

    To Fallout Shelter κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο πετυχημένο mobile game του φετινού καλοκαιριού, καθώς όταν ανακοινώθηκε για iOS συσκευές (iPhone και iPad) μέσα σε λίγες ώρες σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του Store της Apple, καταγράφοντας στο ενεργητικό του χιλιάδες downloads! Είναι εμφανές λοιπόν ότι με τόσο μεγάλη επιτυχία στις συσκευές της Apple, θα ήταν αφύσικο να μην κυκλοφορούσε το γνωστό mobile game της Bethesda σε Android-based smartphones και tablets.

    fallout shelter 2

    Έτσι λοιπόν έφτασε και η σειρά των Android users να οργανώσουν και να διαχειριστούν το δικό τους πυρηνικό καταφύγιο, καθώς όπως έγινε γνωστό από την Bethesda, η Android version του Fallout Shelter θα είναι διαθέσιμη στο Play Store της Google στις 13 Αυγούστου. Η Android version δεν θα έχει καμία απολύτως διαφορά με την έκδοση για iOS-based συσκευές και θα είναι ένα δωρεάν download με in-app αγορές. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό η Bethesda ετοιμάζει μία σειρά από updates για το Fallout Shelter, όπου ανάμεσα σε αυτά αναμένεται να βρίσκεται και το ρομπότ Mr. Handy! Μάλιστα, οι developers αναφέρουν ότι οι gamers θα μπορούν να στέλνουν τον Mr. Handy στην Wasteland για να μαζεύει loot, ενώ παράλληλα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην προστασία του vault από εξωτερικούς κινδύνους. Δε χωράει αμφιβολία ότι με την κυκλοφορία του Fallout Shelter σε Android, τα συνολικά downloads του εν λόγω τίτλου αναμένεται να εκτιναχθούν ακόμη περισσότερο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles