20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το FBI δίνει στη δημοσιότητα τον φάκελο του Steve Jobs

    Ερώτημα: Γιατί ο Steve Jobs είχε φάκελο στο FBI; Γιατί κάποια στιγμή, περί το 1991, θα συναντούσε κάποιο άτομο από την προεδρία των ΗΠΑ. Ευθύνη του FBI ήταν να εξετάσει την ασφάλεια του Steve Jobs, την αξιοπιστία του και το ενδεχόμενο μήπως κάτι στο παρελθόν του θα εξέθετε την προεδρία των ΗΠΑ από την συνάντηση μαζί του. Επίσης, φέρεται πως η προεδρία του George Bush, εξέταζε το ενδεχόμενο ο Steve Jobs να αναλάβει κάποια κυβερνητική θέση.

    Έτσι, οι πράκτορες του FBI προχώρησαν σε μία σειρά συνεντεύξεων, βγάζοντας… όλα τα άπλυτα του Steve Jobs στη φόρα. Από την χρήση παράνομων ουσιών στα νιάτα του, μέχρι και νύξεις για την αξιοπιστία, το ήθος και την ειλικρίνιά του. Ή ακόμα και το πώς είχε συμπεριφερθεί στην πρωτότοκη κόρη του και την μητέρα της. Φυσικά, δεν παρέμειναν μόνο εκεί. Παρακολούθησαν κλήσεις αλλά και αλληλογραφία του Steve Jobs, όπως θα δείτε και ανέφεραν τα συμπεράσματά τους.

    Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, είναι γιατί το FBI έβγαλε στη δημοσιότητα τον φάκελο του Steve Jobs. Όσο κι αν έχουν διαγραφεί τα ονόματα των συνεντευξιαζόμενων, δεν παύει τα πράγματα που αναφέρονται να είναι μέσα στη σφαίρα του ιδιωτικού για τον Steve Jobs. Ακόμα και μετά τον θάνατό του, καλό θα ήταν, κάποια πράγματα να μένουν στη σφαίρα της διακριτικότητας.

     Το πλήρες κείμενο, για όποιον ενδιαφέρεται, είναι εδώ

    Πηγές: Laughing squid, Cult of Mac

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles