13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες, φήμες κι άλλες φήμες: Λέτε να ετοιμάζει ρολόι η Apple;

    Σύμφωνα με το κινεζικό site Tech.163, η Apple είναι πιθανόν να ετοιμάζει το δικό της “έξυπνο” ρολόι, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με άλλα προϊόντα της εταιρείας του Cupertino μέσω Bluetooth.

    Όπως, μάλιστα, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η Apple φαίνεται να συνεργάζεται στην ανάπτυξη ενός ρολογιού με την Intel, ενώ, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει οθόνη PMOLED διαμέτρου 1.5 ίντσας, κατασκευασμένη από την εταιρεία RiTDisplay με κρύσταλλο με επικάλυψη οξείδιο ινδίου-κασσιτέρου.

    Το πιο σχετικό έως τώρα προϊόν της Apple ήταν το iPod nano, το οποίο μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε ένα πλήρως λειτουργικό ρολόι με τη βοήθεια ενός ειδικού wrist-band.

    Ωστόσο, η εταιρεία δεν είχε κατασκευάσει έως τώρα ένα αποκλειστικό smart watch, μία κατηγορία συσκευών που το τελευταίο διάστημα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, κανείς δεν αποκλείει όμως η Apple (όπως έκανε με τα iPad και iPhone) να μπορέσει να τα κάνει ακόμη πιο… mainstream.

    Σύμφωνα με το κινεζικό site, πάντως, το smart watch της αμερικανικής εταιρείας θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013. Εσείς τι λέτε; Πώς θα σας φαινόταν ένα ρολόι από την Apple;

    Πηγή: Techcrunch

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles