21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμες ότι η Google επιλέγει Κινέζο κατασκευαστή ως συνεργάτη για το επόμενο Nexus smartphone!

    Μία φήμη που ξεκίνησε από το κινεζικό Weibo σημειώνει το ενδεχόμενο η Google να συνεργαστεί στο επόμενο Nexus smartphone της με έναν… Κινέζο κατασκευαστή, κάτι που αν ισχύει θα γίνει για πρώτη φορά.

    nexus-china

    Η Google έχει συνεργαστεί σε συσκευές Nexus με αρκετούς κατασκευαστές, όπως την HTC, τη Samsung, την LG, τη Motorola και την Asus. Κι ενώ οι περισσότεροι είναι Ασιάτες, κανείς δεν προέρχεται από την Κίνα. Ίσως ήρθε η ώρα για μία τέτοια συνεργασία, σε μία εποχή που οι Κινέζοι κατασκευαστές εμφανίζονται πιο δυνατοί και ανταγωνιστικοί από ποτέ και η κακή φήμη που ακολουθούσε τις “κινέζικες” συσκευές φαίνεται ότι έχει σχεδόν εξαλειφθεί.

    Όσο για το ποιος μπορεί να είναι ο συνεργάτης της Google στο επόμενο Nexus; Οι πληροφορίες σημειώνουν ότι το μεγάλο “φαβορί” όσον αφορά τις προβλέψεις είναι η Lenovo, η κινεζική εταιρεία που πρόσφατα εξαγόρασε τη Motorola Mobility από την Google. Ίσως όμως να πρόκειται και για την ανερχόμενη Xiaomi, στην οποία εργάζεται εδώ και καιρό ο “διάσημος” Hugo Barra, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικανικής εταιρείας. Φυσικά και άλλες εταιρείες όπως η Huawei, η OnePlus ή η ZTE είναι πιθανόν να κερδίσουν μία από τις ψήφους μας, αναζητώντας τον επόμενο συνεργάτη της Google. Εσείς, αλήθεια, σε ποιον κατασκευαστή θα “ποντάρατε”;

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles