21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: η Apple θα αλλάξει το dock connector στα iPhone, iPod και iPad;

    Όταν έχεις iPhone, ή iPad ή οποιαδήποτε κινητή συσκευή ξεκινάει από i, είσαι εξοικειωμένος με τη «μεγάλη» γραμμή στην κάτω μεριά της συσκευής στην οποία συνδέονται όλα τα docks αλλά και οι φορτιστές. Αυτά τα ολίγον τεράστια τέρατα που, αν έχεις και άλλη συσκευή, που χρησιμοποιεί microUSB πχ, κάνει τις i συσκευές να μοιάζουν… απειλητικές.
    Η Apple έχει κάθε λόγο να χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο connector. Πέρα από το τεχνικό του πράγματος, της επιτρέπει να έχει πλήρη έλεγχο σε σχέση με τα αξεσουάρ που δημιουργούνται για τις συσκευές της.
    Η φήμη που έχει έρθει στην επιφάνεια είναι πως η εταιρεία σκέφτεται να «μικρύνει» τον connector καθώς χρειάζεται ολοένα και περισσότερο χώρο στις συσκευές της για να ενσωματώσει την τεχνολογία που θα τις κάνει ολοένα και πιο ξεχωριστές. Συν ότι θα πρέπει να εξασφαλίσει περισσότερο χώρο για να χρησιμοποιεί μπαταρίες με μεγαλύτερη ισχύ. Ολοένα και περισσότερο οι συσκευές καλούνται να ανταποκριθούν στις δυνατότητες των πολλαπλών πυρήνων και λειτουργιών όπως το NFC, αλλά είναι και γνωστό το πρόβλημα του iPhone 4S που είναι σαφές ότι χρειάζεται μεγαλύτερη μπαταρία.

    Η αναμενόμενη αλλαγή, σίγουρα δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο iPad 3 καθώς το tablet δεν έχει ανάγκη αυτόν τον χώρο που θα απελευθερώσει μία ενδεχόμενη αλλαγή του connector. Ίσως, λοιπόν, δούμε αυτή τη δραστική αλλαγή στο iPhone 5. Τι λέτε;

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles