18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πανέμορφο (και γεμάτο συγκινήσεις) live-action trailer για το Final Fantasy XV!

    Κάθε game του Final Fantasy franchise δε γίνεται παρά να αποτελεί ένα τεράστιο release για τον κόσμο της βιομηχανίας του gaming, καθώς ως γνωστόν η Square Enix επενδύει πολλά σε κάθε νέο παιχνίδι της σειράς. To 15o FF game που μόλις κυκλοφόρησε δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί μία υπερπαραγωγή με τα όλα της, καθώς οι δημιουργοί του Final Fantasy έριξαν τεράστιο βάρος στο development του (και αυτό είναι κάτι άλλωστε που φαίνεται…).

    final-fantasy-xv-1

    Η Square Enix για να γιορτάσει μαζί με τους gamers (οι οποίοι σίγουρα θα σπεύσουν να το… «τιμήσουν»), κυκλοφόρησε σήμερα ένα live-action trailer (με συνδυασμό CG γραφικών) που είναι πραγματικά επικό. Στο trailer τέσσερα γενναία παιδιά τα βάζουν με ένα γιγαντιαίο golem, έχοντας στο πλευρό τους όμως τέσσερις από τους αγαπημένους χαρακτήρες που θα δούμε στο Final Fantasy XV. To trailer πλαισιώνεται από τις μελωδίες του Stand By Me σε μία μοναδική cover εκτέλεση από τους Florence + the Machine, που καθιστά ακόμη πιο επικό το τελικό αποτέλεσμα. Αν και το development του Final Fantasy XV κράτησε αρκετά και υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις και αλλαγές στο release του, κάτι μας λέει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει πλήρως, χαρίζοντας μία πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία. Δείτε το live-action trailer και απολαύστε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles