18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ασπρόμαυρες μνήμες: η Finos Film και όλες οι παλιές Ελληνικές ταινίες που αγάπησες, στο Youtube

    Δεν είναι ότι δεν εκτιμάμε τον σύγχρονο Ελληνικό κινηματογράφο. Έχει τις καλές, τις μέτριες και τις απελπιστικά κακές του στιγμές. Είναι όμως πως την εποχή που η Finos Film και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Φιλοποίμην Φίνος, έκαναν ταινίες και έβγαιναν στις αίθουσες προβολής, το πανί έφερε ακόμα ένα μύθο που δεν στηριζόταν στα οπτικά εφέ. Να γιατί με χαρά μάθαμε ότι η Finos Film, εδώ και ένα μήνα, απέκτησε το επίσημο κανάλι της στο Youtube, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις αγαπημένες ασπρόμαυρες ταινίες, εδώ.

    ff_680x600_1

    Και λέμε «επιτέλους» γιατί μέσα από το κανάλι της Finos Film στο Youtube, μπορούμε να δούμε ιστορικές ταινίες με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τη θεά Γεωργία Βασιλειάδου, ή τον μεγάλο Βασίλη Αυλωνίτη (και πολλούς άλλους) με εξαίρετη ποιότητα εικόνας και ήχου.

    Μέχρι στιγμής βλέπουμε να έχουν ανέβει στο κανάλι της Finos Film 95 από τις συνολικά 180 ταινίες την παραγωγή των οποίων έκανε ο Φιλοποίμην Φίνος. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα δούμε και τις υπόλοιπες.

    Επίσης, δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς θα ξεκινήσουμε με την ταινία « η Κυρά μας η Μαμή». Κάτι στο ξεμάτιασμα της Γεωργίας Βασιλειάδου μας κάνει και γελάμε ακόμα από καρδιάς. Μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι της Finos Film, εδώ

    .Απ’ ότι διαβάζουμε στο site της εταιρείας που υλοποιεί την ψηφιακή στρατηγική της Finos Film, πολύ σύντομα, στην ιστοσελίδα www.finosfilm.com, θα μπορούμε να αναζητούμε και πολύτιμο αρχειακό υλικό, όπως ιστορικά στοιχεία και φωτογραφίες που έχουν αποκατασταθεί και ψηφιοποιηθεί. This is good news.

    P.S. Ευχαριστούμε τον «κακό» Κυριάκο που πάντα μοιράζεται ενδιαφέροντα πράγματα

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles