16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτη επαφή με τη ναυαρχίδα της Huawei Mate S στο Huawei IFA 2015 event (Αποκλειστικό hands-on+pics)!

    Δε χωράει αμφιβολία ότι το Huawei Mate S κατάφερε να κλέψει την παράσταση, καθώς απεικονίζει πλήρως την τεχνολογική υπεροχή της κινεζικής εταιρείας. Πανέμορφο design, σέξι γραμμές και καινοτόμα functions μαζί με αξιόλογα tech specs που σίγουρα μπορούν να κάνουν τους άλλους κατασκευαστές να… σκάσουν από τη ζήλια τους!

    Mate S (1)

    Mate S (5)

    Όπως μας εκμυστηρεύθηκαν οι υπεύθυνοι της Huawei το Mate S είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός όλων των κορυφαίων χαρακτηριστικών που έχουμε στα προηγούμενα smartphones της γνωστής εταιρείας. Πράγματι, έχοντας την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε από κοντά το Mate S δείχνει να συνδυάζει την κληρονομιά των προηγούμενων Mate μαζί με την ευελιξία και ένα μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών που τόσο πολύ θαυμάσαμε στο Huawei P8.

    Mate S (2)

    Το focus με το Mate S είναι κυρίως η interactivity που δημιουργείται ανάμεσα στον χρήστη και στο κινητό τηλέφωνο και στόχος της Huawei είναι να καλλιεργήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη συγκεκριμένη σχέση. Για αυτό και στο μεγαλύτερο μέροες της παρουσίασης της νέας ναυαρχίδας ο CEO της Huawei, Richard Yu, στάθηκε σε αυτό το γεγονός και στην ευελιξία που προσφέρει το Mate S, το οποίο είναι εμφανές ότι σχεδιάστηκε για να κάνει τη ζωή κάθε user ευκολότερη.

    Mate S (6)
    Mate S (4)

    Στο πλαίσιο του Huawei IFA 2015 event είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε λίγο με τη συσκευή, να την γνωρίσουμε καλύτερα και πραγματικά δεν σας κρύβουμε ότι η αίσθηση που μας άφησε ήταν μοναδική, φανερώνοντας πολύ απλά ότι η Huawei δεν βρέθηκε τυχαία στην τρίτη θέση των κατασκευαστών παγκοσμίως. Δείτε το video που ακολουθεί για να σχηματίστε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες του Mate S…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles