21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Fitlet. Ένα mini-PC, μικρό στο μάτι αλλά μεγάλο σε δυνατότητες!

    Τα mini-PCs αποτελούν τη νέα μεγάλη επανάσταση στον κόσμο του computing, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες κυκλοφορούν μικροσκοπικά υπολογιστικά συστήματα, τα οποία  προσφέρουν μία σειρά από λειτουργίες στους users, compact design και εξαιρετικά χαμηλή τιμή. H νέα πρόταση στη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών, είναι το Fitlet, ένα mini-PC που μας έρχεται από την low-profile εταιρεία CompuLab, την οποία γνωρίσαμε στο παρελθόν από τo Utilite 2.  fitlet-official-image

    Το Fitlet που στηρίζεται σε ένα fanless design, σύμφωνα με τους δημιουργούς του είναι μία πιο ισχυρή πρόταση, σε σύγκριση με το Utilite 2, καθώς δύναται να υποστηρίξει λειτουργικό 64-bit Windows 7 και Windows 8. Αν και μικρό σε μέγεθος, οι σχεδιαστές του έχουν καταφέρει να χωρέσουν έναν 64-bit quad-core Α4 Micro-6400T APU, ο οποίος φέρει ενσωματωμένο ένα GPU chipset Radeon R3. Μία από τις δυνατότητες του συγκεκριμένου chipset που βρίσκεται μέσα στο Fitlet mini-PC είναι ότι υποστηρίζει μέχρι και 8GB μνήμης DDR3, αλλά και 1 terabyte mSATA. Επιπλέον, το Fitlet επιτρέπει dual display μεσώ των δύο HDMI slots, διπλά Ethernet connectors, Wi-Fi 802.11 a/c, Bluetooth 4.0 και έξι USB θύρες (εκ των οποίων δύο είναι USB 3.0).

    Η barebones έκδοση του Fitlet στοιχίζει κοντά στα 129 δολάρια (αρχική τιμή), ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο δεν κυκλοφορεί με ενσωματωμένη μνήμη RAM. Χωρίς αμφιβολία, το Fitlet είναι ένα mini-PC που σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles