24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Fitness wearables = fitbit και στην IFA 2016 μάθαμε γιατί! (photos & video)

    Ένας πραγματικός ηγέτης στην αγορά των fitness wearables είναι φυσικά η fitbit, η οποία έδωσε δυναμικό “παρών” στην IFA 2016, έτσι κι εμείς δε χάσαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο booth της για μία σύντομη περιήγηση στα μοντέλα της.

    fitbit periptero

    Η δημοφιλής εταιρεία παρουσίασε στην IFA 2016 δύο νέες προτάσεις, επέδειξε όμως και κάποια από τα ήδη γνωστά μας μοντέλα που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά.

    fitbit alta

    Το πρώτο είναι το alta, ένα fitness band που παρακολουθεί τις δραστηριότητες σας (βήματα, απόσταση που διανύετε, θερμίδες που καίτε) αλλά και τον ύπνο σας, διαθέτει OLED οθόνη και ρολόι, αυτόματη αναγνώριση εργασίας (SmartTrack), δυνατότητα ειδοποιήσεων για κλήσεις, μηνύματα και ατζέντα, καθώς σε επιλογή σε band. Συνεργάζεται με iPhone, Android και Windows μοντέλα.

    fitbit blaze 2

    Το δεύτερο είναι το blaze ένα activity smartwatch με έγχρωμη οθόνη αφής και clock faces, παρακολούθηση παλμών, multisports tracking & connected GPS, παρακολούθηση των δραστηριοτήτων σας αλλά και ύπνου όπως και το alta, SmartTrack και δυνατότητα επιλογής bands.

    Όσον αφορά τα νέα μοντέλα, γνωρίσαμε τα Flex 2 και Charge 2 άλλες δύο προτάσεις με στόχο την παρακολούθηση δραστηριοτήτων και ύπνου με έξυπνη αναγνώρισης άσκησης και πολλές ακόμη extra δυνατότητες.

    flex 2

    Το flex 2, ιδανικό για όσους ασχολούνται με την κολύμβηση, είναι το πιο λεπτό wristband της fitbit, διαθέτει αφαιρούμενο tracker, ενώ στην LED οθόνη του βλέπετε την πρόοδό σας και η μπαταρία του διαρκεί για 5 ημέρες.

    change 2

    Το charge 2 διαθέτει παρακολούθηση του καρδιακού παλμού σας, multi-sport tracking & connected GPS, ειδοποιήσεις κλήσεων, SMS και ατζέντας, καθώς και cardio fitness level. Διαθέτει εναλλάξιμα λουράκια και μεγάλη OLED οθόνη, παρακολούθηση δραστηριοτήτων όπως και το flex 2, καθώς και μπαταρία που επίσης διαρκεί για 5 ημέρες.

    Δείτε το video, στο οποίο η Helen Reidy, EMEA Product Manager fitbit μας μιλά για τις νέες ανακοινώσεις της εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles