18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός με τις δηλώσεις του δημιουργού του Flappy Bird περί απόσυρσης του παιχνιδιού μέσα σε 22 ώρες!

    Καλά διαβάσατε στον τίτλο. Το δημοφιλέστερο παιχνίδι για iOS και Android των τελευταίων ημερών, το Flappy Bird, αναμένεται να αποσυρθεί αύριο, Κυριακή 09/02 και ώρα περίπου 19:00, από App Store και Google Play, σύμφωνα με δήλωση του δημιουργού του στο Twitter. Με τη φράση «Δεν αντέχω άλλο πια» να κλείνει το tweet του Dong Nguyen, φαίνεται πως ο ντόρος ο οποίος έχει δημιουργηθεί γύρω από το παιχνίδι, έφτασε τον Dong στα… όρια του!

    flappy bird twitter

    Μπορεί το παιχνίδι να μη διαθέτει έκδοση επί πληρωμή, όμως μέσω των διαφημίσεων των οποίων περιέχει, ο Dong καταφέρνει καθημερινά και έχει έσοδα της τάξης των 50.000 δολαρίων! Ακούγεται πως το παιχνίδι είναι τρομερά εθιστικό, έχοντας μάλιστα φτάσει ορισμένους χρήστες σε… ακραίες πράξεις, καθώς είναι επίσης και αρκετά εκνευριστικό.

    Τέλος, ο Dong ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι δεν είναι προς πώληση (σε κάποια άλλη εταιρία) και πως η απόφαση του να το «κατεβάσει» από τα App Store και Google Play, δεν έχει σχέση με νομικά ζητήματα. Επίσης, ο ίδιος θα συνεχίσει να δημιουργεί παιχνίδια και να είναι ο μοναδικός δημιουργός της δικής του εταιρίας, .GEARS.

    Παίξτε όσο προλαβαίνετε ακόμη, γιατί ο δημιουργός του παιχνιδιού ζητά την ηρεμία του! Ή μήπως είναι άλλο ένα τέχνασμα για ακόμη περισσότερη δημοσιότητα;

    Update: Κατέβηκε από App Store και Google Play το Flappy Bird

    Related Articles

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles