18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Flappy Bird. Τo mobile game που θα σε εθίσει ή θα σε… εκνευρίσει

    Ένα δωρεάν mobile game από εκείνα τα… πολύ απλά, που, όμως, καμία φορά δε χρειάζονται κάτι παραπάνω για να συζητηθούν. Είναι το Flappy Bird, το οποίο ξαφνικά κάνει “μπαμ” από το… πουθενά.

    flappy-bird

    Το Flappy Bird είναι σχεδιασμένο με απλά γραφικά 8-bit και έχει πρωταγωνιστή (για ακόμη μία φορά) ένα πουλάκι, το οποίο πρέπει να προχωρήσει ανάμεσα σε σωλήνες (οι οποίοι, παρεμπιμπόντως, μοιάζουν με αυτούς του Super Mario Bros, αλλά αυτό μην το… μαρτυρήσετε στους δικηγόρους της Nintendo). Εκείνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να “στουκάρετε” στους σωλήνες με το πουλάκι ώστε να προχωρήσετε, όσο για το πώς το μετακινείτε, αυτό γίνεται κάνοντας συνεχόμενα “tap” πάνω στην οθόνη της συσκευής σας. Ακούγεται απλό, αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσο δύσκολο που θα εκνευρίσει πολλούς. Ίσως όμως κάποιους τους πεισμώσει, ώστε να συνεχίσουν να παίζουν μαζί του.

    Το παιχνίδι έχει δημιουργήσει ένας developer από το Ανόι του Βιετνάμ, ο Dong Nguyen από τα dotGear Studios. Έχει, αυτή τη στιγμή, πάνω από 240.000 four-stars reviews στο iOS ενώ, παρόλο που έχει ανέβει από τις 24 Μαΐου του 2013, έγινε δημοφιλές τις τελευταίες μέρες. Στα τέλη Γενάρη έκανε την εμφάνισή του και στο Android Play Store κερδίζοντας ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα.

    Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ίσως η εταιρεία χρησιμοποιεί bots για απάτη στις βαθμολογίες, αυτό ωστόσο θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Κάποιοι άλλοι, πάντως, όπως η Jenifer Whiteside του Amongtech.com, αναφέρουν ότι θα μπορούσε ακόμη και να επισκιάσει το Candy Crush Saga ως το… παιχνίδι του 2014.

    Δύσκολο το βλέπουμε, ωστόσο ο μόνος τρόπος για να διαπιστώσετε αν θα εθιστείτε σε αυτό (ή θα εκνευριστείτε και θα το σβήσετε από το κινητό σας στο δευτερόλεπτο) είναι να το κατεβάσετε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles