13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Flappy Bird. Η μεγάλη επιστροφή!

    To πασίγνωστο Flappy Bird είναι ένα από τα πιο εθιστικά, αλλά και πιο… εκνευριστικά games στην ιστορία του mobile gaming. Ένα μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο του Internet, που όμως μόνο μία μεταφυσική εξήγηση θα μπορούσε να δικαιολογήσει την απρόσμενη επιτυχία του. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο δημιουργός του εν μία νυκτί αποφάσισε να αποσύρει την συγκεκριμένη εφαρμογή, καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν μπορούσε να διαχειριστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία που αυτό σημείωνε σε καθημερινή βάση (50.000 δολάρια την ημέρα σίγουρα δεν τα λες και λίγα).

    flappy_bird

    Με την απόσυρση βέβαια του Flappy Bird από το App Store και το Google Play, προκλήθηκε στο Internet ένας χαμός άνευ προηγουμένου, με την κυκλοφορία δεκάδων κλώνων και πανομοιότυπων τίτλων, οι οποίοι προσπαθούσαν να κλέψουν λίγη από τη δόξα του. Για να καταλάβετε τα επίπεδα της αδικαιολόγητης φρενίτιδας που ξέσπασε, ήταν ότι είδαμε να πωλούνται iPhones με εγκατεστημένο το Flappy Bird στην «προνομιακή» τιμή των 100.000 δολαρίων ή ακόμη και αναμνηστικά μπλουζάκια με τιμή πώλησης στα 9.999 δολάρια! Και εκεί λοιπόν που όλοι νομίζαμε ότι καταφέραμε να απαλλαγούμε για πάντα από το ενοχλητικό Flappy Bird, προσφάτως ο δημιουργός τού, Dong Nguyen αποφάσισε να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του Internet, ανακοινώνοντας ότι ήδη έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός sequel του Flappy Bird, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του τον επόμενο Αύγουστο! Σύμφωνα με τον Nguyen, το νέο Flappy Bird θ διαθέτει υποστήριξη για multiplayer, αλλά και μία σειρά από λειτουργίες, οι οποίες θα περιορίζουν (!) τον εθιστικό του χαρακτήρα.

    flappy bird

    Τελικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον δεν θα γλιτώσουμε τόσο εύκολα από την ιστορία που ονομάζεται Flappy Bird, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον. Ας οπλιστούμε καλύτερα με υπομονή γιατί δεν ξέρουμε σε τι επίπεδα θα φτάσει η τρέλα με το δεύτερο Flappy Bird!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles