17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Όλα τα φωτόσπαθα του Star Wars

    Star Wars χωρίς φωτόσπαθο σημαίνει Ελλάδα χωρίς εκλογές (χα). Αποτελεί το πλέον αναγνωρίσημο φουτουριστικό sci-fi όπλο, αυτό που λογικά πρέπει να υπάρχει σε αφθονία στον Άρη μετά το νερό. Από την πρώτη ημέρα που το διασημότερο κινηματογραφικό franchise προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη, εκατομμύρια και βάλε άνθρωποι στον κόσμο αναζήτησαν να πιάσουν ένα στο χέρι, από πάμφθηνες απομιμήσεις, μέχρι original μοσχοπουλημένο merchandise.

    lightsabers-

    Mε το Star Wars: The Force Awakens να μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στις αίθουσες και στη ζωή μας, είναι σίγουρο πως τα φωτόσπαθα θα μπουν σε λειτουργία και επικές μάχες θα ξεκινήσουν σε αμέτρητα σπίτια ανά τον κόσμο με τις μανάδες να τρέμουν για τις επερχόμενες ζημιές.
    Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν το 9GAG λοιπόν έκανε μία εξαιρετική αναδρομή στο διάσημο όπλο, καταγράφοντας όλα τα μοντέλα που εμφανίστηκαν στις ταινίες, μπλε, πράσινα, κόκκινα, με πολλές έξτρα πληροφορίες για το καθένα (απρόσεκτος ο Darth Vader το έχασε το δικό του στο Empire Strikes Back).
    Το καλύτερο story όλων έχει να κάνει με το φωτόσπαθο του Samuel L. Jackson στο Star Wars Episode II: Attack of the Clones. Ο Jackson είχε ζητήσει από τον George Lucas αν γινόταν να του δώσει ένα που θα τον έκανε να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα “συνηθισμένα” χρώματα. Και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε αφού του έφτιαξαν το μοναδικό σε “βιολετί” χρώμα που εμφανίστηκε ποτέ στο franchise!

    star-wars-lightsabers-222

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles