13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο λογότυπο και οι πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο Foursquare!

    Από τότε που το Foursquare «έσπασε» σε δύο ανεξάρτητες εφαρμογές, τις Swarm και Foursquare, έχουμε γνωρίσει μονάχα την πρώτη εφαρμογή. Το Swarm έχει αναλάβει την check in εμπειρία του χρήστη, με το ολοκαίνουριο Foursquare να κυκλοφορεί μέσα στον Αύγουστο και να αναλαμβάνει την εμπειρία της εξερεύνησης τοποθεσιών.

    new-foursquare-logo

    Νέα εφαρμογή σημαίνει και νέο λογότυπο, μας εξηγεί η ομάδα του Foursquare. Το παραπάνω ροζ λογότυπο σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει σήμα σούπερ ήρωα και pin ενός χάρτη. Ο λόγος; Διότι οι χρήστες του Foursquare αποκτούν σούπερ δυνάμεις με τη χρήση της εφαρμογής για να εξερευνήσουν την πόλη τους.

    new-foursquare-app

    Παρέα με το νέο λογότυπο έχουμε και την πρώτη εικόνα από το νέο Foursquare, η οποία μας δείχνει την αρχική σελίδα της εφαρμογής. Δεν υπάρχει κάπου check in επιλογή, καθώς είπαμε πως η εφαρμογή εστιάζει καθαρά στην εξερεύνηση τοποθεσιών και στις προσωπικές προτάσεις στους χρήστες.

    new-foursquare-app-with-or-without-swarm-app

    Δε θα γίνονται check in μέσω του Foursquare; Εξαρτάται. Το Foursquare μπορεί να λειτουργήσει χωρίς το Swarm, όμως έχοντας ο χρήστης εγκατεστημένο το Swarm στη συσκευή του, εμφανίζει με τον τρόπο αυτό την επιλογή «Check In» εντός των τοποθεσιών. Στην πρώτη εικόνα επάνω η επιλογή Check In δεν υπάρχει, ενώ στη δεύτερη υπάρχει (στο κέντρο και δεξιά). Επομένως, το check in γίνεται με τη βοήθεια του Swarm.

    Καταλήγουμε, λοιπόν, στο συμπέρασμα πως το νέο Foursquare μπορεί να σταθεί μόνο του ως ένα εργαλείο εξερεύνησης τοποθεσιών, όμως παρέα με το Swarm app μπορεί να γίνει ένα καλύτερο εργαλείο με προσωπικές προτάσεις σε κάθε χρήστη, βασιζόμενο στο ιστορικό των check-in των χρηστών.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles