21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Εσείς γυαλίσατε τον πάγο στην κεντρική σελίδα της Google;

    Θα το παραδεχθούμε κι ας το διαβάσει το boss… Αυτός είναι ο τρόπος που τρεις άνθρωποι, εγώ, η Νίκη και ο Γιάννης, περάσαμε σήμερα το μισάωρο 10:00-10:30 στο γραφείο. Παίζοντας με το “Frank Zamboni and the ice-resurfacing machine”…


    Το νέο άκρως εθιστικό διαδραστικό doodle της Google είναι αφιερωμένο στα 112 χρόνια από τη γέννηση του Frank Zamboni, εφευρέτη του παγοστρωτήρα.

    Μπορείτε να παίξετε μαζί του στην κεντρική σελίδα της Google, έχοντας ως στόχο να γυαλίσετε τον πάγο σε ένα παγοδρόμιο. Προσοχή όμως! Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι συγκεκριμένες και να συγκεντρώνετε τα extra που σας παρέχονται, για να μην ξεμείνετε από βενζίνη.

    Λοιπόν, εσείς, ακόμη να εθιστείτε στο σημερινό Doodle του Google.com;

    Ο Frank Zamboni γεννήθηκε το 1901 στην Utah από γονείς Ιταλούς μετανάστες, με την οικογένειά του να μεταναστεύει σύντομα στο Los Angeles, όπου ο ίδιος μαζί με το μεγαλύτερο αδερφό του άνοιξαν ένα κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων και κατόπιν μία επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών με τον μικρότερο αδερφό του. Το 1927 τα δύο νεότερα αδέρφια επεκτάθηκαν στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον πάγο και αργότερα ένα παγοδρόμιο. Η μεγαλύτερη στιγμή του, όμως, ήρθε το 1949 όταν κατασκεύασε τον παγοστρωτήρα, ένα ειδικά κατασκευασμένο όχημα που γυάλιζε το παγοδρόμιο μέσα σε 10 λεπτά. Πέθανε από καρκίνο το 1988 σε ηλικία 87 ετών.

    Πηγή: Guardian

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles