18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    O φυλακισμένος ιδρυτής του Pirate Bay έχει μία και μόνο επιθυμία… Να παίζει NES!

    Ο Fredrik Neij σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει τίποτα για την περίπτωση του, πρόκειται για έναν εκ των εγκεφάλων του γνωστού Pirate Bay. Οι σουηδικές αρχές για χρόνια κυνηγούσαν τον συνιδρυτή του Pirate Bay μέχρι που κατάφεραν να τον συλλάβουν κάπου στα σύνορα μεταξύ Λάος και Ταϊλάνδης. Τώρα, ο Neij εκτιεί ποινή πολυετούς κάθειρξης στις φυλακές της Σουηδίας και σίγουρα δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της ζωής του. Ωστόσο, με το που πέρασε τις πύλες των φυλακών εξέφρασε μία και μόνο επιθυμία… να του επιτρέψουν να πάρει στο κελί του την αγαπημένη του κονσόλα NES!

    nintendo_nes-1024x725

    Παρόλα αυτά, οι σουηδικές αρχές απέρριψαν το αίτημα του, καθώς έκριναν ότι η 8-bit κονσόλα της Nintendo θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετηθούν στο εσωτερικό της αντικείμενα που ενδεχομένως να βοηθήσουν στην απόδραση του κρατουμένου! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι σωφρονιστικές αρχές το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι η κονσόλα NES είναι σφραγισμένη με τέτοιο τρόπο που τους είναι αδύνατον να την ανοίξουν χωρίς να την καταστρέψουν! Έτσι λοιπόν επειδή αδυνατούν να την ανοίξουν, αναγκαστικά απαγορεύουν την χρήση της από τον κρατούμενο. Το gaming επιτρέπεται στη φυλακή που βρίσκεται ο Fredrik Neij (μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για τη Σουηδία) και σύμφωνα με τον ίδιο θα ήθελε το NES μαζί του, καθώς η ζωή στη φυλακή στερείται διασκέδασης και εναλλακτικών ενδιαφερόντων. Ο Neij έχει ήδη απευθυνθεί στις δικαστικές αρχές σε μία προσπάθεια να πείσει τους δικαστικούς αντιπροσώπους ότι δεν έχει κανένα δόλο στο να πάρει μαζί του την αγαπημένη κονσόλα και η συνέχεια αυτού του σίριαλ σίγουρα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles