21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η ιδιαίτερη εφαρμογή λήψης φωτογραφιών Frontback διαθέσιμη και σε Android!

    Τα selfies, ή αλλιώς οι φωτογραφίες εκείνες στις οποίες οι χρήστες τραβούν τον εαυτό τους, είναι αρκετά δημοφιλή στις μέρες μας. Η εφαρμογή Frontback μπορεί και συνδυάζει τις δύο κάμερες μιας κινητής συσκευής, τη μπροστινή και την πίσω, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει μία δόση από selfie και μία δόση από κανονική φωτογραφία.

    frontback app for android

    Μέχρι πρότινος, το Frontback app ήταν διαθέσιμο μονάχα για iOS συσκευές, όμως η εταιρία αποφάσισε να κυκλοφορήσει την εφαρμογή και σε Android συσκευές, δωρεάν.

    Μέσα σε 8 μήνες από την κυκλοφορία του σε iOS, το Frontback κατάφερε να φτάσει το 1 εκατ. downloads. Με την κυκλοφορία της εφαρμογής σε Android, η εταιρία περιμένει πολλούς ακόμη νέους χρήστες.

    frontback app

    Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της Android εφαρμογής σε σχέση με την iOS, είναι η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ και ο συγχρονισμός των φωτογραφιών αυτών αμέσως μόλις ο χρήστης συνδεθεί στο ίντερνετ. Η λειτουργία αυτή θα γίνει διαθέσιμη και για iOS σύντομα.

    Το user interface του Frontback διαφέρει από αυτό των υπολοίπων αντίστοιχων εφαρμογών, κάτι το οποίο αποτελεί κίνητρο για δοκιμή της εφαρμογής. Τι σκέφτεστε; Αξίζει μια δοκιμή;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles