17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy Active Neo. To νέο “die-hard” smartphone της Samsung!

    Η Samsung εδώ και χρόνια κυκλοφορεί τη σειρά Active, η οποία αποτελεί την πρόταση της στον τομέα των υπερενισχυμένων smartphones, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να αντέχουν σε πάσης φύσεως κακοτοπιές και… κακουχίες. Το Galaxy Active Neo που ανακοινώθηκε πρόσφατα για την αγορά της Ιαπωνίας είναι το τελευταίο entry σε αυτή τη λίστα συσκευών που απευθύνονται κυρίως στους λάτρεις της περιπέτειας και των ανθεκτικών συσκευών.

    Samsung-Galaxy-Active-Neo

    Το Galaxy Active Neo εμφανισιακά θυμίζει μία updated έκδοση του Galaxy Xcover 3 και διαθέτει display στις 4.5 ίντσες (480×800 pixels), για αυτό και είναι προφανές ότι δεν απευθύνεται στους users που λατρεύουν τις μεγάλες οθόνες με υψηλή ανάλυση. Η μικρή του οθόνη όμως αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι τρέχει Android Lollipop, ενώ επιπλέον διαθέτει πιστοποίηση IP67 για μεγάλη αντοχή στη σκόνη και στο νερό. Παράλληλα, όπως χαρακτηριστικά τονίζει η Samsung, το Active Neo μπορεί να προσκρούσει σε πολύ σκληρές επιφάνειες (όπως π.χ τσιμέντο) από ύψος 1.5 μέτρο και να μην υποστεί το παραμικρό. Στο εσωτερικό του, το Galaxy Active Neo διαθέτει Qualcomm Snapdragon 410, υποστηρίζει 4G LTE και ο main camera sensor του ανέρχεται στα 8MP (με 2MP selfie cam). Επιπλέον, διαθέτει 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2200mAh.

    Samsung-Galaxy-Active-Neo

    To Galaxy Active Neo αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην Ιαπωνία στις αρχές Νοεμβρίου και η αρχική του τιμή θα είναι κοντά στα 170 δολάρια. Η Samsung δεν ανακοίνωσε εάν σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο rugged τηλέφωνο της και σε άλλες αγορές.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles