21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα Galaxy S7 και S7 edge κυκλοφορούν στην Ελλάδα και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ τα καλωσορίζει σε ένα αξέχαστο event!

    Πλήθος κόσμου, αλλά και γνωστοί ηθοποιοί και αθλητές γνώρισαν πρώτοι από κοντά τα κορυφαία 4G+ Smartphones Samsung Galaxy S7 edge και S7, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η SAMSUNG σε κατάστημα στη Γλυφάδα. Η βραδιά επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις που κορυφώθηκαν με μια live συναυλία των ONIRAMA.

    Germanos S7 Greek launch Event 10

    Οι λάτρεις της τεχνολογίας κατέκλυσαν από νωρίς το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν πρώτοι τις προηγμένες συσκευές, μια ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία τους στην ελληνική αγορά. Η αποκάλυψη των συσκευών έγινε μέσα από μια εντυπωσιακή, τρισδιάστατη προβολή, ενώ ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παρουσίασε στο κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων Smartphones.

    Germanos S7 Greek launch Event  (5) (Large)

    Germanos S7 Greek launch Event  (7) (Large)
    Μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, οι λάτρεις της τεχνολογίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις απίστευτες δυνατότητες των Samsung Galaxy S7 edge & S7, να φωτογραφηθούν με τους φίλους τους με την καταπληκτική κάμερα, να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με τα Gear VR σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Virtual Box, αλλά και να κερδίσουν συσκευές. Η βραδιά έκλεισε με μια εντυπωσιακή συναυλία των ONIRAMA, που ξεσήκωσαν το κοινό με το κέφι και τη ζωντάνια τους. Ο κόσμος δε σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει τις επιτυχίες τους, αποθεώνοντας το δημοφιλές συγκρότημα.

    Germanos S7 Greek launch Event  (1) (Large)

    Germanos S7 Greek launch Event  (6) (Large)
    Germanos S7 Greek launch Event  (3) (Large)
    Με κομψό, πολυτελή σχεδιασμό από αλουμίνιο και γυαλί, τα νέα μοντέλα της Samsung διαθέτουν Super AMOLED οθόνη 5,1’’ και 5,5’’ αντίστοιχα, με διπλές καμπύλες στο πίσω μέρος για άνετο κράτημα. Έχουν αναβαθμισμένες κάμερες για ολοζώντανες φωτογραφίες, είναι ιδανικά για Gaming, ανθεκτικά σε νερό και σκόνη και με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας.

    Germanos S7 Greek launch Event  (8) (Large)

    Germanos S7 Greek launch Event 12

    Οι δύο προηγμένες συσκευές υποστηρίζουν ταχύτητες 4G+ και σε συνδυασμό με το γρήγορο δίκτυο της COSMOTE, απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών. Τα Samsung Galaxy S7 edge και S7 διατίθενται στα 829€ και 729€ αντίστοιχα σε μαύρο, άσπρο και χρυσό, ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE, και με 24 άτοκες δόσεις, σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles