22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το δεύτερο επεισόδιο του 4ου κύκλου του Game of Thrones σπάει όλα τα ρεκόρ στα τορρεντάδικα!

    Το Game of Thrones, όπως είχαμε γράψει, ήταν η πιο δημοφιλής σειρά το 2013 ανάμεσα στους “πειρατές”. Με την 4η σεζόν να ξεκινάει μόλις πριν δύο εβδομάδες, πλέον γράφει ένα νέο ρεκόρ, καθώς το δεύτερο επεισόδιό του, το “The Lion and the Rose”, έσπασε όλα τα ρεκόρ όσον αφορά τα ταυτόχρονα downloads που καταγράφηκαν για μία και μόνο κόπια του επεισοδίου αυτού την Κυριακή το βράδυ.

    Game of Thrones The Lion and the Rose

    Περίπου 200.000 ήταν οι χρήστες που μπήκαν στη διαδικασία download και sharing του ίδιου torrent από το πολυσυζητημένο επεισόδιο (ναι, ναι, αυτό που κατόπιν έφερε “θύελλα” δημοσιεύσεων στα social media, αποκαλύψεις… spoilers και άλλες “μάχες” μεταξύ fans της σειράς) ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε το τελευταία επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου της σειράς με 170.000 ταυτόχρονα downloads.

    Όπως υπολογίζει, πάντως, το ειδικό σε αυτά τα θέματα TorrentFreak, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς κατέβηκε περίπου 1,5 εκατομμύριο φορές, κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας εμφάνισής του online!

    Πανικός στα torrentάδικα, λοιπόν, για το GOT και ενώ ο τρέχων κύκλος έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει. Για να δούμε, τι άλλο μας επιφυλάσσει!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles