18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός στο Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (trailer)!

    Το Plants vs. Zombies μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα πιο πετυχημένα gaming franchises των τελευταίων ετών, καθώς κατέβηκε σε εκατομμύρια smartphones και έκανε τους fans του mobile gaming να λιώσουν πολλές ώρες με αυτό. Αν και αρχικά κυκλοφόρησε ως ένα strategy tower-defence game, τώρα ο κόσμος του Plants vs. Zombies, με το Garden Warfare μετατράπηκε σε ένα εξίσου διασκεδαστικό third-person shooter. Τώρα, όλοι οι fans των γενναίων φυτών και των αιμοσταγών zombies περιμένουν το Garden Warfare 2 και η PopCap Games για να ευχαριστήσει την gaming community του παιχνιδιού κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, το οποίο παρουσιάζει και τους 12 χάρτες του Garden Warfare 2!

    Garden Warfare 2 v

    Όπως θα διαπιστώσετε και στο video που ακολουθεί παρακάτω, το Garden Warfare 2 προσφέρει μπόλικη ποικιλία στους gamers, ταξιδεύοντας τους από νεκροταφεία και βιομηχανικές περιοχές μέχρι την αρχαία Αίγυπτο και το… φεγγάρι. Όπως ήδη γνωρίζουμε κάθε χάρτης θα περιλαμβάνει έξυπνους μηχανισμούς στο gameplay και παράλληλα θα προσφέρει πλήθος από easter eggs και bonuses που θα χαρίζουν περισσότερη ζωντάνια σε κάθε χάρτη. Το Garden Warfare 2 θα ακολουθεί τη φιλοσοφία του πρώτου παιχνιδιού, αποτελώντας ένα third-person shooter, το οποίο θα προσθέτει στον κόσμο του Plants vs. Zombies 6 νέα plants και zombies classes, όπως επίσης νέα multiplayer modes που θα υποστηρίζουν έως και 24 παίκτες. Το Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One στις 23 Φεβρουαρίου του 2016 και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεχωρίσει.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles