22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    George Clooney: “Πάντα απολογούμαι για το Batman & Robin”

    Μπορεί να έφερε τα λεφτά του πίσω και με το παραπάνω το Batman & Robin (238 εκατομμύρια δολάρια στο box office), ωστόσο θα θεωρείται πάντα η “ντροπή” του franchise, το φιλμ που θέλουν να ξεχάσουν σούπερ ήρωες και κοινοί θνητοί μαζί. Και ο George Clooney, πρωταγωνιστής της ταινίας παραδέχεται πως νιώθει ακόμα την ανάγκη να ζητά συγγνώμη για το θέαμα που είχαμε δει στη μεγάλη οθόνη.

    BatmanRobin

    Τρομερά άνετος και με μοναδικό χιούμορ, ο κάποτε Batman είπε στη βρετανική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο The Graham Norton Show που ήταν καλεσμένος πως το φιλμ του 1997 στο οποίο συμπρωταγωνιστούσαν ακόμα οι Chris O’Donnell (Robin), Arnold Schwarzenegger (Mr. Freeze), Uma Thurman (Poison Ivy) και Alicia Silverstone (Batgirl), ήταν μία σκέτη καταστροφή για την οποία θα απολογείται πάντα. Μάλιστα τότε πίστεψε πως είχε καταστρέψει τη φήμη του franchise, μέχρι που στη συνέχεια ήρθε ο Christopher Nolan και μαζί με τον Christian Bale άλλαξαν τη μοίρα του σούπερ ήρωα.
    “Εκείνη την εποχή πίστευτα πως θα ήταν μία πολύ καλή κίνηση για την καριέρα μου. Δεν ήταν” θα πει αφοπλιστικά ο Clooney που κάτι μας λέει πως δεν έχει σκοπό να ξαναφορέσει ποτέ στολή σούπερ ήρωα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles