15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή δίνει στη δημοσιότητα το database του site του κυβερνώντος κόμματος των Σκοπίων

    Σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες για την δραστηριότητα της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής που είχε βάλει ως στόχο διάφορα κυβερνητικά websites των Σκοπίων, μεταξύ των οποίων είναι και εκείνο του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE. Σε συνέχεια της επίθεσης, η ομάδα των χάκερς αποδεικνύει ότι απέκτησε πλήρη έλεγχο στην ιστοσελίδας και δημοσιεύει όλο το database που απέσπασε.

    Μέσα στη βάση δεδομένων μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τον προσωπικό λογαριασμό του πρωθυπουργού της ΠΔΓΜ, Νικόλα Γκρουέφσκι αλλά και εκατοντάδες προσωπικούς λογαριασμούς μελών του κόμματος, ενώ περισσότερο ενδιαφέρον έχει η λίστα με αριθμούς κινητών τηλεφώνων μελών του κόμματος. Πληροφορίες που θέλουν τους αριθμούς τηλεφώνων αυτούς, να ανήκουν σε εξτρεμιστές, δεν είμαστε σε θέση να τις διασταυρώσουμε.

    Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή (Greek Hacking Scene) έχει στο ιστορικό της αρκετές επιτυχημένες επιθέσεις και πολλές από αυτές, μπορούν να χαρακτηριστούν ως «υψηλού προφίλ». Είμαστε σίγουροι πως θα υπάρχει και συνέχεια.

    Για όποιον ενδιαφέρεται να επεξεργαστεί τα στοιχεία από το database του κυβερνώντος κόμματος των Σκοπίων, μπορεί να το κατεβάσει από εδώ

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles