14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Gionee Marathon M5 με μπαταρία-κτήνος στα 6020mAh για «μαραθώνια» αυτονομία!

    Η Gionee που ανήκει στο club των εναλλακτικών κινεζικών κατασκευαστριών προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, κυκλοφορεί στην αγορά κατά καιρούς ορισμένα πραγματικά αξιόλογα smartphones, τα οποία όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες των users, αλλά παράλληλα κάνουν καλό και στην τσέπη του! Το νέο ισχυρό mid-ranger της Gionee είναι το Marathon M5, μία πρόταση η οποία (κρατηθείτε…) προσφέρει μπαταρία με χωρητικότητα στα… 6020mAh!

    Gionee-Marathon-M5 b

    Η μπαταρία-κτήνος που βρίσκεται στο εσωτερικό του Gionee Marathon M5 ουσιαστικά πρόκειται για δύο ενοποιημένες μπαταρίες των 3010mAh, οι οποίες προσφέρουν 28 μέρες stand-by χρόνου και 68 ώρες χρόνο ομιλίας. Μάλιστα, σύμφωνα με την Gionee, το Marathon M5 μπορεί να εκτελέσει και χρέη «power bank» φορτίζοντας άλλες συσκευές. Όσον αφορά τα tech specs του, το Marathon M5 τρέχει Android Lollipop 5.1 και στηρίζεται στο Amigo 3.1 UI, ενώ παράλληλα διαθέτει display στις 5.5 ίντσες με ανάλυση στα 720×1280 pixels και στην καρδιά του χτυπάει ένα 64-bit quad-core MediaTek MT6735 χρονισμένος στα 1.5GHz, o οποίος συνοδεύεται με 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, το Marathon M5 υποστηρίζει 4G,  dual-SIM και διαθέτει κύρια κάμερα στα 13MP και selfie cam στα 5MP. Το Marathon M5 στην αγορά της Κίνας και της Κίνας κοστίζει γύρω στα 270$ και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε εάν θα εμφανιστεί και άλλες αγορές!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles