20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Gionee κυκλοφορεί το πρώτο smartphone με dual display στα 1080p!

    H Gionee είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες της Κίνας, όμως στη δύση έχει γίνει γνωστή το τελευταίο χρονικό διάστημα με την κυκλοφορία δύο εκ των πιο λεπτών smartphones που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην αγορά, του Elife 5.5 και Elife 5.1. Τώρα η Gionee ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο και ενδιαφέρον smartphone, το οποίο θα είναι το πρώτο που θα προσφέρει διπλά displays με ανάλυση στα 1080p.

    Gionee_NEW_1

    To Gionee W900 είναι ένα clamshell κινητό, το οποίο ουσιαστικά πατάει πάνω στο design και στη φιλοσοφία του συγκεκριμένου τύπου κινητού, το οποίο γνωρίζει ευρεία αποδοχή στις περιοχές της Ασίας. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό display του είναι στις 4 ίντσες, προσφέροντας ανάλυση 1080×1920 pixel (με μία σχεδόν εξωπραγματική πυκνότητα στα pixels που φτάνει τα 550ppi). Το ενδιαφέρον μοντέλο της Gionee στηρίζεται σε λειτουργικό Android 4.4 KitKat, είναι σχετικά ελαφρύ, καθώς ζυγίζει μόνο 172 γραμμάρια και όσον αφορά το εσωτερικό του, το smartphone της Gionee βασίζεται σε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz, ενώ επιπλέον συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης προσφέρει κύρια κάμερα που δύναται να τραβήξει φωτογραφίες με ποιότητα στα 13MP, ενώ επιπλέον από τη συσκευή δεν λείπει και η μπροστινή κάμερα με 5MP και μπαταρία στα 2050mAh.

    Gionee_NEW_2

    Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή διάθεσης του Gionee W900 και μάλλον είναι σχεδόν αδύνατο να το δούμε από τα μέρη μας (θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα), ωστόσο αν μη τι άλλο πρόκειται για μία εξαιρετικά πρωτότυπη συσκευή.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles