19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Glassy Pro One. Ένα smartwatch αποκλειστικά για… surfers!

    Είναι σύνηθες το φαινόμενο οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας πολλές φορές, να κυκλοφορούν wearable συσκευές, οι οποίες αφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει προϊόντα, τα οποία απευθύνονται ειδικά για τους λάτρεις της γυμναστικής ή του τρεξίματος. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι smartwatch που να αφορά αποκλειστικά τους… surfers, αποτελεί μία συσκευή που την βλέπουμε για πρώτη φορά!

    glassy-pro-one_1

    To Glassy Pro One πρόκειται για ένα smartwatch, το οποίο συνεργάζεται με την εφαρμογή Glassy Pro, η οποία διευκολύνει τους φίλους του surfing στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, παρουσιάζοντας τα καταλληλότερα σημεία για surfing αλλά και λεπτομερή real-time δεδομένα που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες και μεταβολές. Το Glassy Pro One που διαθέτει LCD display 1.26 ιντσών (ανάλυση 144×168 pixels) είναι αδιάβροχο, ενώ παράλληλα παρέχει built-in GPS, όπως επίσης accelerometer και γυροσκόπιο τριών αξόνων. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι δημιουργοί του, η αυτονομία του Glassy Pro One ανέρχεται στις 15 ημέρες σε standby mode, ενώ όταν χρησιμοποιείται κάτω από το νερό η αυτονομία του μειώνεται συνολικά στις 12 ώρες. Μία από τις λειτουργίες του έξυπνου αυτού ρολογιού είναι ότι καταγράφει το χρόνο που ο χρήστης του ξοδεύει κάνοντας surfing, ενώ επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα στον surfer να οριοθετεί συγκεκριμένους στόχους που είναι άμεσα συνυφασμένοι με το αγαπημένο του χόμπι. Παράλληλα, το ξεχωριστό αυτό smartwatch δύναται να καταγράψει μία σειρά από στοιχεία που σχετίζονται τις δυνατότητες του εκάστοτε surfer (όπως για παράδειγμα για πόσο χρονικό διάστημα έμεινε στη σανίδα του ή πόση ώρα χρειάστηκε για να διασχίσει ένα κύμα κ.α.). glassy-pro-one_2

    To πρωτότυπο αυτό έξυπνο ρολόι θα είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι του 2015 και σύμφωνα με τους δημιουργούς του θα στοιχίζει περίπου 300 δολάρια, αποτελώντας μία ομολογουμένως αρκετά ακριβή συσκευή για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας προϊόντων. Ωστόσο, οι λάτρεις του surfing είναι βέβαιο ότι θα το προτιμήσουν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles