16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Google+ προφίλ δεν είναι πλέον υποχρεωτικό με κάθε νέα Gmail εγγραφή

    Με το έτσι θέλω η Google εδώ και κάποια χρόνια υποχρέωνε τους χρήστες των υπηρεσιών της να δημιουργούν Google+ προφίλ. Ο λόγος; Ένα Google+ προφίλ μπορεί να χρησιμοποιεί όλες τις Google υπηρεσίες και ο χρήστης με ένα και μοναδικό λογαριασμό να κάνει τη δουλειά του.

    Δεν άρεσε σε όλους, όμως, το Google+ και ειδικά σε όσους θέλησαν να δημιουργήσουν ένα email μέσω της υπηρεσίας Gmail και βρέθηκαν με έναν ανενεργό Google+ λογαριασμό, γιατί απλά έπρεπε να δημιουργηθεί. Ευτυχώς, η Google έβαλε μυαλό.

    gmail google plus integration

    Από εδώ και στο εξής ανανεώνεται η διαδικασία εγγραφής στο Gmail και η δημιουργία Google+ λογαριασμού για τους νέους χρήστες είναι προαιρετική. Αν απλώς θέλουν έναν email λογαριασμό, θα τον έχουν. Αν, όμως, θέλουν περισσότερα από τις υπηρεσίες της Google, όπως για παράδειγμα να μπορούν να σχολιάζουν στο YouTube ή να αξιολογούν εφαρμογές κλπ. στο Google Play, τότε θα πρέπει να δημιουργήσουν Google+ προφίλ.

    Για όσους έχουν ήδη δημιουργήσει Google+ προφίλ και θέλουν να το διαγράψουν, υπάρχει αναλυτικός οδηγός στο Social Media Life.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles