21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίστε το Surface Dial. Ένα διαφορετικό, νέο περιφερειακό της Microsoft

    Έκανε πρεμιέρα χθες -μαζί με το Surface Studio Desktop PC της Microsoft και έκλεψε τις εντυπώσεις ως κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί. Είναι το Surface Dial, ένα διαφορετικό περιφερειακό (σε σχήμα… μπάλας του χόκεϊ), ένα input device που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ένα νέο “ακτινωτό” menu στη συσκευή Surface, ενώ διαθέτει λειτουργίες απτικής ανάδρασης. Επιπρόσθετα, μπορεί να τοποθετηθεί και απευθείας πάνω στην οθόνη για επιπλέον controls.

    surface-dial

    Για παράδειγμα, όταν το χρησιμοποιείτε με μία εφαρμογή painting, μπορεί να εμφανίζει σε αυτό το ακτινωτό μενού διαφορετικές επιλογές χρωμάτων από την παλέτα ή brushes, ενώ σας επιτρέπει και να μετακινείστε πάνω σε μία εικόνα.

    surface-dial-1-web

    Η ιδέα είναι να μπορεί να παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία και πιο φυσική εμπειρία σε καλλιτέχνες και δημιουργούς, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιεί και σε πιο απλές εφαρμογές, π.χ. σε μία εφαρμογή όπως το Spotify, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλά για να ρυθμίσετε την ένταση ήχου του υπολογιστή.

    dial

    Το Surface Dial έχει βάρος μόλις 145 γραμμάρια (μαζί με τις 2 μπαταρίες που ενσωματώνει). Το κόστος του φτάνει τα 99 δολάρια, ενώ, πέρα από το Surface Studio (με το οποίο θα δίνεται δωρεάν σε όσους το προπαραγγείλουν), θα μπορεί να συνεργαστεί πιθανώς και με άλλα Surface devices, όπως τα Surface Pro 3, Surface Pro 4 και Surface Book, μέσω Bluetooth επικοινωνίας.

    https://www.youtube.com/watch?v=WMklcdzcNcU

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles